Vi avslöjar! Margrethe och Henrik firar guldbröllop i Sverige

09 jun, 2017, 15:06 
https://image.svenskdam.se/ellen-svartvit1-200x200.jpg.jpg?imageId=5471140&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Ellen Myrgård Lindén
Svensk Damtidnings ögonvittne berättar.
Annons

Imorgon har drottning Margrethe och prins Henrik varit gifta i 50. De firar därmed guldbröllop. Och Svensk Damtidning kan avslöja att paret faktiskt befinner sig på svenskt vatten inför den stora högtidsdagen. Enligt våra uppgifter guppar Dannebrogen nämligen runt utanför Stora Karlsö utanför Gotlands västra kust.

Vårt ögonvittne berättar att de imorse gick i land för att titta på Stora Karlsös naturreservat. Margrethe och Henrik hade en guide med sig och gick båda väldigt dåligt. Dessutom hade de lunch med sig som en ur Dannebrogens personalstyrka bar i land.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var många som blev förvånade när danska hovet meddelade att Margrethe och Henrik skulle fira sitt guldbröllop ombord – och dessutom på tu man hand! Och nu pekar allting dessutom på att firandet kommer att äga rum på svenskt vatten.

Foto: IBL

Annons
Innehåller annonslänkar