Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Prinsessan Leonore brudnäbb på Lussans bröllop

02 jun, 2018, 15:26 
I dag gifter sig prinsessan Madeleines bästa vän Louise Gottlieb. Och då kommer vi att få se lillsessan Leonore som brudnäbb!
Annons

Som vi tidigare nämnt kommer ju prinsessan Madeleine att vara tärna på Louise Gottliebs bröllop. Svensk Damtidning kan dessutom avslöja att prinsessan Leonore ska vara brudnäbb tillsammans med Leopold Berggren, Leonie Gottlieb, Lilie von Horn, Bastian Lewenhaupt och Hugo Philipson.

Prinsessan Madeleine och Leonore har precis anlänt till bröllopet som äger rum i Hölö kyrka utanför Trosa. Mor och dotter gör sig i ordning nere i församlingshemmet. Chris har redan gått in i kyrkan tillsammans med prins Nicolas och en nanny.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Strax därefter anlände skådespelarna Alexander Skarsgård och Felix Herngren.

Foto: Patrik C Österberg

 

Annons