Vi avslöjar! Prinsessan Madeleine i hemlig tv-inspelning

Prinsessan Madeleine i intervju med Året med kungafamiljen

En lite hemlig tv-inspelning med prinsessan Madeleine – det är inte alla dagar det händer. Men snart får vi höra mer om hennes liv i Florida.
Här fångas Madeleine på film – under hemlig SVT-inspelning
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine har alltid varit den som har haft svårast för att stå i mediernas strålkastarljus. Själv beskriver hon sig som blyg, och den blygheten har ibland ställt till det – som när hon besökte sitt hertiginnedöme Gästrikland 2015 och det blev krigsrubriker för att P4-chefen tyckte att hon betedde sig som Garbo.

Blygheten ställde till det för prinsessan Madeleine

Sedan dess ger hon ändå intryck av att ha blivit mer varm i kläderna, och i somras kunde vi se henne i en halvtimmeslång SVT-intervju i samband med att hon lanserade sin bok Stella och hemligheten.

Prinsessan Madeleine berättade om boken.

Den hemliga tv-inspelningen

Och nu har det hänt igen. En lite hemlig tv-inspelning som ägde rum när hon kom för att fira Svenska kyrkan i Florida, ett av de få prinsessuppdrag som hon har i höst.

Det är producenten Sara Bull och fotografen Rikard Collsiöö som gör Året med kungafamiljen för SVT och här ser du hur det såg ut när de fick en pratstund med prinsessan Madeleine.

Året med kungafamiljen brukar ju bjuda på exklusivt prat med – så gott som – alla medlemmarna i kungafamiljen, ja möjligen då med undantag för just Madeleine, som har varit lite i medieskugga i samband med sin föräldraledighet.

Men nu ställde hon alltså upp. Och resultatet, ja det ser ni på bästa sändningstid i SVT1 två dagar för julafton, närmare bestämt söndagen den 22 december.

Foto: Johan Söderlund.