Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Vi avslöjar! Prinsessan Madeleine kommer inte hem till Nobel

Vi avslöjar! Prinsessan Madeleine kommer inte hem till Nobel

Sorry, alla prinsessan Madeleine-vänner, tyvärr måste vi komma med ett deppigt besked: I år blir det ingen Madeleine-glamour på Nobelfesten. Svensk Damtidning kan avslöja att hon stannar hemma i Miami med familjen.

Det har alltid varit något särskilt med prinsessan Madeleine och hennes närvaro på Nobelfesten. Att se henne frasa in i Stockholms Konserthus  med sin kungliga karisma, sina svallande lockar och en alltid lika pricksäker Nobelstil har varit en av höjdpunkterna.

Det kommer att bli tomt utan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på Nobelfesten i år.

Det kommer att bli tomt utan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill på Nobelfesten.

Men sorry alla prinsessan Madeleine-vänner – den här gången får vi klara oss utan hennes pudriga sidenklänningar och speciella prinsessglamour. Svensk Damtidning kan avslöja att hon väljer att inte komma hem till Nobelfesten i år.

Sedan 2014 sitter prinsessan Madeleine inte längre på podiet under Nobelprisutdeningen, numera har hon sin placering på första parkett.

Sedan 2014 sitter prinsessan Madeleine inte längre på podiet under Nobelprisutdeningen. I stället har hon sin placering på första parkett.

Hovets presschef om Madeleines höstplaner

– Prinsessan Madeleine deltar inte i några officiella sammanhang under den här hösten, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

– Anledningen är att prinsessan bor i USA med sin familj.

Så i stället för att gnistra i något av paraddiademen i Blå Hallen, så kommer prinsessan Madeleine att befinna sig på andra sidan Atlanten. Men framåt midnatt, amerikansk tid, kan hon i alla fall sätta sig i tv-soffan hemma i Miami och se resten av familjen skåla vid honnörsbordet under Nobelbanketten.

Madeleine och barnen Halloween-utklädda på ny bild

Puderrosa klänning och en lös uppsättning toppad med ametistdiademet. Så här såg prinsessan Madeleine ut på Nobel i fjol.

Puderrosa klänning och en lös uppsättning toppad med ametistdiademet. Så här såg hon ut på Nobel i fjol.

Förra året var hon inte heller med under Nobelmiddagen i Stockholms Stadshus, eftersom hon var gravid med prinsessan Adrienne och ryggen inte klarade den fyratimmars-sittningen. Men vi såg henne i alla fall under prisutdelningen i Stockholms Konserthus. Nu har hon gjort ett tydligt val – hon fokuserar på det här fina gänget: prinsessan Leonore, 4, prins Nicolas, 3, och prinsessan Adrienne, 8 månader.

https://www.instagram.com/p/Bpn8J0gngP_/?hl=sv&taken-by=princessmadeleineofsweden

Så visst kommer det att bli lite tomt utan henne. För det är ju så här det brukar se ut:

Prinsessan Madeleine vid banketten under Nobelfesten 2012.

Madeleine i 2012 års Nobellook.

Just klänningen som du ser nedan har nära 14 000 blommor broderade på kjolen och blev omskriven sedan Imperial Couture House i Riga gått ut och berättat att de hade skapat den efter Fadi el Khourys design – på bara fyra dagar. Något som designern Fadi el Khoury sedan dementerade.

Prinsessan Madeleine på väg in i Blå Hallen vid Nobelfesten 2016.

Prinsessan Madeleine på väg in i Blå Hallen vid Nobelfesten 2016.

Läs mer: Inför Nobel! Minns ni Madeleines vackra klänningar?

Foto: TT, Ibl, Stella Pictures