Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Så blev Victoria och Daniel ett par – egentligen

03 jul, 2016, 13:00 
AvJohanna Lejon
Det magiska datumet, den första dejten... Nu kan vi berätta hur prins Daniel och kronprinsessan Victoria egentligen blev ett par.
Annons
VictoriaStella11

Victoria och Daniel har alltid varit lite vaga med när de egentligen blev ett par, de brukar le lite hemlighetsfullt och säga att det tog tid för deras vänskap att växa till kärlek. Men nu kan Svensk Damtidning avslöja hur det egentligen gick till!

Hösten 2000, när Victoria precis hade kommit hem efter två år i USA, började hon träna på Daniel Westlings exklusiva gym Master Training i Stockholm. Han blev själv hennes personlige tränare, och en person som gick på gymmet vid den här tiden berättar för Svensk Damtidning att det började tisslas om dem som ett par väldigt snart.

Och torsdagen den 9 november 2000 hände det. Daniel bjöd ut Victoria på Britney Spears konsert i Globen. Deras första hemliga dejt!

Annons

Snart började de också visa sina heta känslor för varandra öppet.

– Det gick inte att ta miste på hur otroligt kära de var. Speciellt Victoria. Hon kunde slänga sig om halsen på Daniel när hon kom dit efter någon jobbresa, berättar vår källa.

Alla lät dem vara i fred – och det var inte förrän den 31 maj 2002 som nyheten om Daniel Westling slog ner som en bomb.

Då hade de fått ha sin kärlek i fred i hela ett år och sju månader!

Att de fick den tiden betydde mycket, berättade Victoria i samband med förlovningen.

– Daniel och jag hade en väldigt fin och välgrundad vänskap. Vi var väldigt nära vänner innan och det var en vänskap som växte och blev till kärlek. Det är också en otrolig trygghet att ha det att stå på som bas.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna von Koch

Foto: Stella Pictures

Annons