Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Så ska kungaparet fira bröllopsdagen

15 jun, 2016, 11:20 
Agneta Nisbeth
Den 19:e juni firar kungaparet 40-årig bröllopsdag. I en exklusiv intervju berättar drottningen nu hur de ska fira.
Annons
kungaparet ste

Svensk Damtidning kan i dag avslöja hur kungaparet kommer att fira sin 40-åriga bröllopsdag den 19:e juni. Under onsdagen träffade vår reporter Anna von Koch drottningen på Silviahemmet där hon gav en exklusiv intervju. Drottningen var på plats för att dela ut broscher till nyexaminerade Silviasystrar, men hon berättade också öppenhjärtigt om planerna inför helgens stora jubileum.

– Vi firar bröllopsdagen på Öland, berättar drottning Silvia

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Enligt hovet blir det en fest för den närmaste familjen, men som Svensk Damtidning tidigare berättat kommer prinsessan Madeleine och Chris O’Neill inte att vara i Sverige nästa helg.

Annons

– Jag hoppas på en överraskning, säger drottning Silvia och ler.

Drottning-Silvia

Drottning Silvia visade under onsdagsmorgonen upp Silviahemmet för Svensk Damtidnings reporter Anna von Koch. Det här är ett visningsrum med enkla lösningar för dementa. Silviahemmet tar inte emot patienter utan har istället 8-10 gäster dagligen som som besöker verksamheten.

Av: Anna von Koch/Liv Sander

Bilder: Anna von Koch/Stella Pictures

 

Annons