Vi avslöjar! Sofia på hemlig tv-inspelning

prins car philip prinsessan sofia
Prinsessa – och tv-stjärna! Svensk Damtidning kan avslöja att Sofia förbereder sig för en alldeles speciell tv-inspelning.
Annons

Prinsessan Sofia har gjort extremt få framträdanden de senaste månaderna. Men nu gör hon comeback – i tv! Svensk Damtidning kan berätta att Sofia just nu förbereder sig inför en stor tv-inspelning som äger rum i nästa vecka. En inspelning som både prinsessan och prins Carl Philip ska delta i.

Annons

Annons

Den här sommaren har varit annorlunda för de flesta. Så även Carl Philip och Sofia. Istället för att åka ner till Franska riverian och kungafamiljens älskade sommarparadis Villa Mirage så har prinsfamiljen stannat hemma. Och istället har de passat på att upptäcka Sverige tillsammans med sönerna Alexander och Gabriel.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I samband med Alexanders dop fick han, som hertig av Södermanland, en symbolisk dopgåva i form av en tillgänglighetsanpassad utsiktsplats i Nynäs naturreservat. Vi rekomenderar platsen varmt! Hit kommer vi för picknick på klipporna vid vackra Gisesjön, bad och promenader. #hemester #svemester

Ett inlägg delat av Prinsparet (@prinsparet)

Prinsessan Sofias comeback

Men nu är de tillbaka i Stockholm och förutom att arbeta som vårdbiträde på Sophiahemmet kommer Sofia alltså att medverka i ett tv-sammanhang, i en av de större kanalerna. Fler detaljer om den hemliga inspelningen finns inte i nuläget men både Carl Philip och Sofia är trygga framför kameran så de kommer säkerligen att genomföra projektet med bravur.

Annons
Prins Gabriel och prins Alexander med mamma Sofia och pappa Carl Philip.
Carl Philip och Sofia gör comeback i rutan!

I höstas, när Prinsparets stiftelse släppte sin rapport om näthat, gjorde kungligheterna flera intervjuer. Och eftersom rapporten lanserades strax efter kungens besked om att krympa kungafamiljen på titlar fick de förstås många frågor om sin nya situation.

– Det är en fråga som vi i familjen har diskuterar, länge. Så för oss kom det inte som en blixt från klar himmel. Vi stöttar ju självklart pappa i det. Någonstans är det ju också ett naturligt steg, svarade Carl Philip i en intervju med TV4.

Den här tv-inspelning handlar säkert om någonting helt annat – och vi är många som väntar med spänning på att få se prinsparet i rutan igen!

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Vi avslöjar! Sofia på hemlig tv-inspelning”

 1. Minna skriver: 20 augusti, 2020

  No den här nyheten är inte hemlig längre


 2. Karin skriver: 20 augusti, 2020

  Åh, hur ska vi kunna ge oss till tåls!


 3. Bea skriver: 20 augusti, 2020

  Det snygga fräscha paret blir aldrig en ”utseende- miss” i tv-rutan.


 4. ma skriver: 21 augusti, 2020

  Undrar vilket hår Sofia ska välja av all olika extensions hon har. På bilden från Sofiahemmet syns hennes eget hår då sjukhus inte tillåter sånt.


 5. josefin skriver: 22 augusti, 2020

  Jag är jättenyfiken – vad ska S ha pà sig? Boaormen, Paradis-Eva-kostymen eller nàgot annat?


 6. Lisa Larsson skriver: 24 augusti, 2020

  Josefin !! Vad har du för människosyn ?? Är du mor eller mormor ? Hur ställer du dej om det är ditt barnbarn, som som gör “dumheter” i ungdomens ljuvliga vår


  1. IngridR skriver: 25 augusti, 2020

   Lisa
   Vi har alla upplevt ”ungdomens ljuvliga vår”. På helt andra sätt. De unga tjejer som väljer att fotograferas för herrtidningar gör det för pengar och en längtan efter att synas och komma fram i rampljuset.


 7. Lotta skriver: 24 augusti, 2020

  Det är inte hemligt såg tv 4, handlar om playground, måste vara gamla bilder eftersom de inte varit till Sydafrika på länge


 8. Obs skriver: 26 augusti, 2020

  IngridR
  Så rätt och nu går den här tjejen i mål med prinsmaken stolt bredvid sig och kungaparets stora famn. Välgörenhet gör underverk!


 9. Bror skriver: 26 augusti, 2020

  Ack, dessa bitterfittor!


 10. IngridR skriver: 27 augusti, 2020

  Bror.
  Håller mig för god att svara med samma mynt!


 11. Daga skriver: 28 augusti, 2020

  Josefin du har väl tagelskjortan på?🤩


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar