Vi avslöjar! Sofia på hemlig tv-inspelning

prins car philip prinsessan sofia

Prinsessa – och tv-stjärna! Svensk Damtidning kan avslöja att Sofia förbereder sig för en alldeles speciell tv-inspelning.

Prinsessan Sofia har gjort extremt få framträdanden de senaste månaderna. Men nu gör hon comeback – i tv! Svensk Damtidning kan berätta att Sofia just nu förbereder sig inför en stor tv-inspelning som äger rum i nästa vecka. En inspelning som både prinsessan och prins Carl Philip ska delta i.

Den här sommaren har varit annorlunda för de flesta. Så även Carl Philip och Sofia. Istället för att åka ner till Franska riverian och kungafamiljens älskade sommarparadis Villa Mirage så har prinsfamiljen stannat hemma. Och istället har de passat på att upptäcka Sverige tillsammans med sönerna Alexander och Gabriel.

Prinsessan Sofias comeback

Men nu är de tillbaka i Stockholm och förutom att arbeta som vårdbiträde på Sophiahemmet kommer Sofia alltså att medverka i ett tv-sammanhang, i en av de större kanalerna. Fler detaljer om den hemliga inspelningen finns inte i nuläget men både Carl Philip och Sofia är trygga framför kameran så de kommer säkerligen att genomföra projektet med bravur.

Prins Gabriel och prins Alexander med mamma Sofia och pappa Carl Philip.

Carl Philip och Sofia gör comeback i rutan!

I höstas, när Prinsparets stiftelse släppte sin rapport om näthat, gjorde kungligheterna flera intervjuer. Och eftersom rapporten lanserades strax efter kungens besked om att krympa kungafamiljen på titlar fick de förstås många frågor om sin nya situation.

– Det är en fråga som vi i familjen har diskuterar, länge. Så för oss kom det inte som en blixt från klar himmel. Vi stöttar ju självklart pappa i det. Någonstans är det ju också ett naturligt steg, svarade Carl Philip i en intervju med TV4.

Den här tv-inspelning handlar säkert om någonting helt annat – och vi är många som väntar med spänning på att få se prinsparet i rutan igen!

Foto: TT