Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Svenskt societetspar var gäster på Harrys och Meghans bröllop

05 jun, 2018, 07:00 
Annie-Li Eriksson
Bland de 600 gäster som närvarade vid det brittiska prinsbröllopet den 19 maj fanns ett svenskt societetspar. Nämligen kronprinsessans vänner Joen Bonnier och Jessica Crawley.
Annons

Det har blivit en hel del bröllop för Joen Bonnier och hans brittiska fru Jessica Crawley. Dels deras egna som ägde rum vid Östermalmstorg den 13 maj men också nu i helgen när Lussan och Gustav gifte sig vid Hölö kyrka i Sörmland.

Joen Bonnier och Jessica Crawley gifte sig vid Hedvig Eleonora kyrka vid Östermalmstorg i Stockholm.
Joen Bonnier och Jessica Crawley gifte sig vid Hedvig Eleonora kyrka vid Östermalmstorg i Stockholm.

Svensk Damtidning kan dessutom avslöja att paret var gäster på Harrys och Meghans bröllop den 19 maj. Anledningen till att de fick en guldbiljett till den brittiska festligheten berodde på att Joens fru, Jessica, känner prins Harry via gemensamma vänner.

Se filmen när prins Harry och Meghan åker kortege!

Videon kunde inte hittas

Foto: Patrik C Österberg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons