Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Victoria och Daniel med barnen på semester i alperna

27 feb, 2018, 12:00 
Margareta
Hela kronprinsessfamiljen befinner sig just nu i alporten Zermatt på semester. Victoria, Daniel, Estelle och Oscar kommer att få en veckas välförtjänt semester.
Annons

Det är just nu sportlov i Stockholm, och precis som många andra svenskar befinner sig kronprinsessfamiljen på vintersemester, kan Svensk Damtidning nu avslöja.

Det var i lördags som kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar satte sig på flyget ner mot Geneve, enligt flera källor till Svensk Damtidning. Familjen satt allra längst fram i planet och kronprinsessan höll prins Oscar på bra humör genom att läsa en barnbok för honom.

När planet väl landat visade kronprinsessfamiljen att de är som vilka som helst när de semestrar. De stod och väntade på bagaget tillsammans med alla andra resenärer, och krävde alltså ingen specialbehandling. Något som säger mycket om Victoria och Daniel. Enligt flera källor var det många som fick sitt bagage en bra stund innan den kungliga familjens bagage äntligen rullade in på bandet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria, Daniel, Estelle och Oscar tog sig därefter vidare till skidorten Zermatt i Schweiz där de enligt uppgift kommer semestra under en veckas tid.

Foto IBL, Stella pictures
Bilderna i artikeln är tagna vid ett annat tillfälle

Annons