Vi avslöjar! Victoria och Daniel med barnen på semester i alperna

Vi avslöjar! Victoria och Daniel med barnen på semester i alperna

Hela kronprinsessfamiljen befinner sig just nu i alporten Zermatt på semester. Victoria, Daniel, Estelle och Oscar kommer att få en veckas välförtjänt semester.

Det är just nu sportlov i Stockholm, och precis som många andra svenskar befinner sig kronprinsessfamiljen på vintersemester, kan Svensk Damtidning nu avslöja.

Det var i lördags som kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar satte sig på flyget ner mot Geneve, enligt flera källor till Svensk Damtidning. Familjen satt allra längst fram i planet och kronprinsessan höll prins Oscar på bra humör genom att läsa en barnbok för honom.

Läs mer: Vännen berättar: “Så var Henriks sista tid i livet”

När planet väl landat visade kronprinsessfamiljen att de är som vilka som helst när de semestrar. De stod och väntade på bagaget tillsammans med alla andra resenärer, och krävde alltså ingen specialbehandling. Något som säger mycket om Victoria och Daniel. Enligt flera källor var det många som fick sitt bagage en bra stund innan den kungliga familjens bagage äntligen rullade in på bandet.

Victoria, Daniel, Estelle och Oscar tog sig därefter vidare till skidorten Zermatt i Schweiz där de enligt uppgift kommer semestra under en veckas tid.

Läs mer: Då kommer du kunna gratta Victoria på namnsdagen!

Foto IBL, Stella pictures
Bilderna i artikeln är tagna vid ett annat tillfälle