Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar: Victorias galna möhippa i helgen!

17 aug, 2020, 15:02 
En somrig kronprinsessan Victoria i solglasögon-
Lyx-spa. Skärgårdskryssning. Och lång sen middag... Vilken möhippa det blev när Victoria kidnappade bästisen Andrea Brodin!
Annons
Kungliga smeknamn – vi har hela listan!Brand logo
Kungliga smeknamn – vi har hela listan!

Snart blir det bröllop i kronprinsessan Victorias tjejgäng. Efter sju år tillsammans ska kronprinsessan Victorias bästis Andrea Brodin, 43, säga ja till sin sambo Cedric Notz, 45 – och möhippan hölls i helgen!

– Hade den mest magiska lördagskvällen med mina tjejkompisar, skriver Andrea Brodin på Instagram, och hyllar sin vänner som slutit upp för att fira henne med båtutflykt och lyxig middag.

Andrea Brodin och hennes möhippa - bild från hennes stories på Instagram.
Så här glad var Andrea dagen efter möhippan. Bilden la hon ut på sina stories på Instagram.

Andrea Brodin kidnappades efter att hon hade varit med i TV4:s Nyhetsmorgon och bjudit på sina bästa tips för att enkelt uppdatera badrummet. Så här skriver Andrea själv på sin blogg hos Elle:

Annons

– Omg vilken intensiv helg, haha. Efter Nyhetsmorgon igår var det raka spåret hem för att ta hand om barn. Lagade lunch åt flickorna + kompisar, fick hem Ivar (Andreas son, vår anm) som varit på läger och fick samtidigt ett kuvert i handen från min dotter Diana med följande kort och text…

Andrea Brodin på sin möhippa - bild från hennes stories på Instagram.
Kidnappad!

– Det var bara att kasta ihop en väska, hoppa in i den väntande bilen och så mot destination okänd. Första stoppet var Grand Hôtels spa där jag fick ”välbehövlig ensamtid” som mina kära vänner uttryckte det.

Annons
Andrea Brodin på sin möhippa - bild från hennes stories på Instagram.
De omtänksamma vännerna hade bokat in Andrea på Grand Hôtels Spa.

– 90 minuters massage och som en ny människa bar det vidare mot ny okänd destination där mina tjejkompisar mötte upp för vidare färd ut på vattnet. Sommarkvällen var så varm, helt otroligt!

Victoria firade bästisen Andrea Brodin

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria.

Bland gästerna ombord fanns hela tjejgänget – lett av kronprinsessan Victoria i tigermönstrat – och välkända ansikten som Bathina Philipson och Emilia de Poret.

Annons

– Bad, gapskratt, memory lane, lite tårar pga lättrörd, love bombing och så mycket kraft, kärlek och godhet i det här gänget som inte är så sugna på att vara med på sociala medier, skriver Andrea.

Efter båtutflykten var det sedan dags för henne att ladda för kvällen, och byta sin sjögröna JCrew-klänning mot denna blåmetallicglänsande discoblåsa från By Malina:

Det blev en lång natt – och dagen efter fortsatte firandet:

– Idag har vi lunchat med våra vänner = barn överallt i alla åldrar, säger Andrea lyckligt.

Andrea Brodin med blivande maken Cedric Notz.
Andrea Brodin med blivande maken Cedric Notz.

Foto: TT, Instagram.

Annons