Vi avslöjar! Victorias nya hemliga familjebild

Kronprinsessan Victorias nya familjebild med prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Oj! Detta får du bara inte missa! Här är kronprinsessan Victorias och prins Daniels rykande färska familjebild med Estelle och Oscar!
Hur mycket vet du om prins Oscar?
Slå på ljud

Svensk Damtidning kan avslöja att kronprinsessan Victoria och prins Daniel i all hemlighet har låtit ta en ny bild på sig själva och barnen. Och den är helt underbar!

Detta är en bild som vi inte har sett tidigare och än så länge finns den bara finns att köpa som vykort i Slottsboden på Kungliga Slottet.

Dagen till ära har Victoria och Daniel lyft fram den pyttelilla kungliga barnsoffan, förgylld och allt och klädd i rosarött siden. Den rymmer lätt två barn, prinsessan Estelle, 8, och prins Oscar, 4, behöver inte trängas.

LÄS MER: Vi avslöjar! Så var Estelles födelsedagsfest på Haga

”Hemliga” bilden på Hagafamiljen

Nya vykortet av kronprinsessfamiljen som säljs i Slottsboden på Kungliga slottet.

Men gulligast av allt är ju ändå den där syskonkramen. Prinsessan Estelle lutar kinden mot lillebror, och hon håller om honom väldigt gulligt. Fast själv ser Oscar ändå liiite uttråkad ut, han dinglar med benen och spanar lite längtansfullt ut i kulissen, familjefotograferingar står nog inte högst på hans topplista.

LÄS MER: Inifrån Haga! 5 oväntade detaljer i nya Estelle-bilden

På bilden, som är tagen av nya hovfotografen Anna-Lena Ahlström, får vi se kronprinsessan Victoria i en ny blommig klänning i beigerosa. Prinsessan Estelle har sin fina klänning från Bon Point, den som vi fick se första gången när mormor Silvias 75-årskonsert på Vasateatern häromveckan. Och prinsarna, ja de kör på ljusblått båda två.

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungl. Hovstaterna, Jessica Gow/TT.