Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Vi avslöjar! Victorias och Daniels myskväll med barnen – på pizzerian!

Vi avslöjar! Victorias och Daniels myskväll med barnen – på pizzerian!

Kungliga barn är som alla andra ungar. De älskar pizza! Så lyckan var TOTAL när Estelle och Oscar satt bänkade på pizzerian med mamma Victoria och pappa Daniel.

En vanlig dag i Borgholm. Med en ovanlig familj vid restaurangbordet!

För vårt ögonvittne berättar att det var självaste kronprinsessan och prins Daniel som satt bänkade på pizzerian Pappa Blå tillsammans med prins Oscar och prinsessan Estelle. En kunglig pizzafest mitt bland turisterna i Borgholm!

Prinsessan Estelle gillar pizza.

Här är en som gillar pizza!

Pappa Blå ligger på Storgatan, mitt emot Societetsparken, och här heter pizzorna saker som Blå Måsen och Buss-Ola. Och Rock’n roll-pizzan är toppad med oxfilé, tomater och vitlöksost… Fast Estelle och Oscar beställde säkert från barnmenyn och i så fall blev det Pizza Lilla Blå med tomatsås, ost och skinka. Och kanske barnfavoriten vaniljglass med chokladsås till efterrätt?

Prins Oscar har varit på pizzeria i Borgholm.

Blev det en Lilla Blå till lillprinsen?

– Kronprinsessfamiljen satt på uteserveringen och var precis som vilka som helst. Alla åt pizza och prinsessan Estelle och prins Oscar verkade älska maten, berättar personen som såg dem för Svensk Damtidning.

Kort sagt riktiga önskegäster!

– Pappa Blå är en klassisk ölandsrestaurang som alla känner till och som ”alla” har varit på någon gång, säger en sommarölänning vi talat med.

Men detta kungliga pizzeriabesök var förstås helt privat och när vi pratar med Simon, som är en av de ansvariga på Pappa Blå, så är han som en mussla:

– Vi uttalar oss aldrig om vilka som är våra gäster, säger han vänligt men bestämt.

Kan du berätta lite om Pappa Blå?

– Ja, vi är en familjerestaurang kan man säga, vi riktar in oss på familjer. Och vi har en väldigt trevlig uteservering och många stammisar som uppskattar att det är lite familjärt. Sedan är vi väl etablerade och vi som driver Pappa Blå är Borgholmsbor, vilket inte är så vanligt.

Särskilt prinsessan Estelle verkar älska pizza och redan som fyraåring fick hon och en kompis hänga med pappa Daniel till pizza-specialisten Ciao Ciao Grande på Storgatan i Stockholm.

Prinsessan Estelles favoriträtt pizza upplagd på ett fat.

Prinsessan Estelles favoriträtt?

Och det är fler i kungafamiljen som är pizzafantaster – Chris O’Neill har ju berättat om sommarkvällarna på Solliden när han och prinsessan Madeleine kollar film framför varsin hämtpizza.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gillar pizza.

Madeleine och Chris säger inte heller nej till en pizza. Särskilt inte när de ska ha filmkväll hemma framför tv:n.

Foto: TT, Markus Lord