Vi följer med Victoria till Förenade Arabemiraten

Vi följer med Victoria till Förenade Arabemiraten
Annons

Snart startar kronprinsessan Victorias resa till Förenade Arabemiraten, naturligtvis finns även Svensk Damtidning på plats med fotograf Charles Hammarsten och reporter Johanna Lejon.

På söndag bär det av mot Förenade Arabemiraten – Abu Dhabi närmare bestämt – och med på resan finns även vår fotograf Charles Hammarsten och vår reporter Johanna Lejon. De kommer följa kronprinsessan i fyra dagar, med start måndag. Följ deras resa här på svenskdam.se.
Omslaget här ovan kommer från kronprinsessans förra resa till Abu Dhabi.

Annons

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Vi följer med Victoria till Förenade Arabemiraten”

 1. Gittan skriver: 15 januari, 2011

  Eftersom Victoria reser ensam kanske Daniel har något eget inbokat som inte kommit fram i kalendern…
  Ska vi hoppas på att få se honom på läktaren under pågående handbollsVM som hålls i västsverige… Så kan han dessutom bekanta sig lite mera med sitt hertigdöme… Sverige vann första matchen i förrgår och har ett bra lag… Vill se Hertigen där som påhejare… 😀


 2. Gittan skriver: 15 januari, 2011

  Så här skriver Expressen idag…

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2291487/kungen-fick-inte-veta-om-madeleines-hemliga-romans

  Hoppas de fantiserar och att det inte finns ett uns sanning i att Madeleine inte kommer att flytta hem… Gör hon det valet tror jag inte många ser henne som prinsessa AV SVERIGE…
  Här är hennes plats som trea i tronföljeden, stand-in för sina syskon om de har förhinder och avlastning i representation…
  Passar inte rocken längre passar heller inte titel som HKH… Prinsessa kan nog ingen ta ifrån henne…
  Om kungaparet och hovet tillåter det här är det häpnandsväckande…


 3. Sally skriver: 15 januari, 2011

  Det er noget af et rejseprogram hovet har planlagt for kronprinsesse Victoria i hendes første 6-7 måneder, som
  nygift.
  Lidt uforstående for mig, for det er stressende at rejse rundt
  på officielle besøg og bestemt ikke optimale betingelser
  hverken for at blive gravid eller hvis hun er gravid.
  Og hendes biologiske ur tikker hastigt, hun fylder 34 år i år.


 4. Kattunge skriver: 16 januari, 2011

  OCH OM DU återupprepa den situation av Mette Mary, men denna gång i Sverige av ensamstående mamma


 5. signe skriver: 16 januari, 2011

  Varför följer inte maken med !!???? Han har varit borta en del när det gäller offentliga sammanhang.Hoppas det inte varit för mycket för Daniel så njuren börjar krångla igen. Viktoria och Daniel är underbara människor som betyder mycket för varann och Sverige. Hoppas de är gravida som en del tror men varför vill de inte dela den glädjen med oss det måste vara jobbigare med alla spekulationer.


 6. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 16 januari, 2011

  Konstigt att staten skickar iväg en ensam prinsessa!Hade varit mer lämpligt med miljöministern,för han kan åtminstone miljön!


 7. Anna skriver: 16 januari, 2011

  2#

  Om Madeleine nu bestämt sig för att stanna kvar i USA i stället för att återvända till Sverige förstår jag inte hur kungaparet/hovet skulle kunna ha synpunkter på det…Madeleine är snarrt 30 år gammal, myndig och eftersom hon inte är tronföljare borde hon ha rätt att bestämma över sitt eget liv och sin egen framtid.

  Påståendet att kungen är oerhört konservativ och motsätter sig dotterns nya (påstådda) romans eftersom han inte informerades i förväg framstår som smått komiskt med tanke på hans egna (påstådda) snedsteg i boken Den motvillige monarken. Enligt den informerade han vare sig drottningen eller någon annan i förväg om SINA eskapader…

  Jag hoppas att bilden av kungaparet och hovet som utmålas i artikeln inte har ett uns sanning i sig, eftersom det som beskrivs där är ett feodalt system där en härskare bestämmer över alla i sin omgivning och där äktenskap ses som en bricka i ett spel mer än en fråga om känslor och själarnas gemenskap. Jag hoppas innerligt att det svenska kungahuset anno 2011 har kommit längre än så!


 8. hilde skriver: 17 januari, 2011

  Signe

  Dette er ikke noe offisielt besøk i landet. Det er en energikonferanse. Kanskje hun er stedfortreder for sin far fordi han er opptatt med statsbesøket. men også Victoria er jo veldig engasjert i miljøspørsmål.Det er ganske vanlig at tronarvingene i kongehusene har en del flere oppdrag enn sine partnere.

  Gittan

  Ja det hadde vært gøy å se prinsen på tribunen. Synes at han burde få være med på statsbesøket også selv om ikke Victoria er tilstede.


 9. Ronja skriver: 17 januari, 2011

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar