Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi frågar hovet: Bor Madeleine och Chris tillsammans?

27 jun, 2011, 08:08 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Vi har nu sett massor av bilder på prinsessan Madeleine som förälskat kramar om sin pojkvän Chris O’Neill på New Yorks gator – men vad har hovet att säga om deras romans?

Bilderna på en förälskad prinsessa Madeleine tätt intill finansmannen Chris O’Neill är numera en vanlig syn på gatorna i den pulserande staden New York. I höst återvänder hon från Sverige till sin nygamla hemstad i USA – tillbaka till sin andra hälft.

Ihop med Chris?

Men att prinsessan är ihop med sin Chris är inget som hovet vill bekräfta.

Annons

– Det är en så svår fråga och det är inget vi vill kommentera, det är svårt att säga, förklarar hovets informationschef Bertil Ternert för Svensk Damtidning.

Tyst från hovet

Att storebror Carl Philip var ihop med Sofia Hellqvist bekräftades tidigt. Men även om Chris syntes i Madeleines sällskap redan förra augusti är det helt tyst från hovet så fort paret kommer på tal.

Fotografer

Bor prinsessan och Christopher O’Neill ihop?

– Jag har inga kommentarer till sådana personliga frågor, det kommer fram under hand. Det finns nog andra personer som är bättre att ställa den frågan till.

Vilka tänker du på då?

– Nej men jag menar de fotografer som hängt utanför prinsessans bostad, men vi avstår vänligt att kommentera frågan ytterligare, säger Bertil Ternert.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons