Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi tar en närmare titt på gästlistan - fler kusiner, färre hagasessor

11 okt, 2015, 10:38 
Ellen Myrgård Lindén
Annons
hagasessor

Nu närmar det sig! Vid klockan 11 kommer gästerna att börja anlända till Drottningholms slottskyrka. Medan vi väntar tar vi en närmare titt på gästlistan.

Tre kungliga kusiner men bara en hagasessa. Gästlistan innehåller, som väntat, flera av Madeleines nära vänninor och en rad representanter ur de officiella Sverige. Däremot förvånas många över att det bara kommer en faster – nämligen kungens storasyster prinsessan Margaretha. Vid Leonores dop närvarade både Margaretha, Christina och Désirée. Men idag lyser tre hagasessor med sin frånvaro.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
bröderna magnuson all over

Däremot kommer samtliga av prinsessan Christinas söner, bröderna Magnuson. Äldsta brodern, Gustaf Magnuson, är ju som bekant utsedd till en av prins Nicolas faddrar. Men även Victor Magnuson (t h) och Oscar Magnuson (t v) kommer att delta. Även Victors respektive fröken Frida Bergström står med på gästlistan.

urban ahlin all over

Men varför kommer inte riksdagens talman Urban Ahlin? Vid Leonores dop närvarade den dåvarande talmannen Per Westerberg men idag blir det istället Tobias Billström, som är vice talman, som representerar i kyrkan.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: All Over Press

Annons