Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vickys ekonomiska underläge efter skilsmässan

25 jan, 2020, 10:00 
Vicky Andrén och Gustaf Magnuson har skilt sig – ett besked som rörde om i kungafamiljens kretsar.Nu väntar en uppdelning av parets tillgångar.
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 4?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 4?

Den 13 januari fick tingsrätten in en gemensam ansökan om skilsmässa. Handlingarna hade två underskrifter: Vicky Andrén och Gustaf Magnuson. Det var slutet på en kärlekssaga som nådde sin kulmen i augusti 2013, då prinsessan Christinas son gifte sig med fotomodellen under en ceremoni i Ulriksdals slottskapell.

Nu ska paret dela upp sina tillgångar – och Expressen har gjort en grundlig koll på exmakarnas ekonomi.

Gustaf och Vicky skiljer sig

vicky andrén gustaf magnuson
Gustaf Magnuson och Vicky Andrén gifte sig år 2013 och året efter föddes dottern.

Vicky arbetar fortfarande om fotomodell och arbetar åt ansedda agenturen Mikas. Hon har bland annat prytt omslagen till de prestigefulla modetidningarna Elle och Vogue. Gustaf arbetar på lyxbilimportören Autoropa, som försäljare av dyrgripar som Ferrari, Maserati och Bentley. Han har tidigare varit varumärkesansvarig för Maserati.

Annons

Äger ingen fastighet

Båda två är skrivna på ett hus som ligger på kung Carl Gustafs mark på Djurgården, men ingen av dem äger någon fastighet. Gustaf har en bil registrerad på sitt namn: en Range Rover Evoque från 2013.

Svensk Dam har tidigare varit i kontakt med Gustaf och Vicky, som hänvisar till ett gemensamt uttalande.

“Vi har tagit ett gemensamt och odramatiskt beslut att gå skilda vägar men fortsätter att vara goda vänner och ett bra team som föräldrar till vår älskade dotter. Vi ber om att få genomgå denna separationsperiod i lugn och ro med hänsyn till välmåendet av vår familj och för vårt barn skull.”

Enligt Expressen har exmakarna inte skrivit på något äktenskapsförord. Paret har en gemensam dotter, lilla Désirée Elfrida Christina Magnuson, som föddes den 11 juli 2014.

Foto: TT

Annons