Victoria åker till Oslo för att stötta Märtha Louise

Victoria åker till Oslo för att stötta Märtha Louise
Beskedet om Ari var oerhört tungt för Victoria, som kände honom nära. Att finnas på plats vid hans begravning ska enligt uppgift vara en självklarhet för kronprinsessan.
Annons

Kronprinsessan Victoria är nära vän med Märtha Louise sedan ung ålder. De har tillsammans försökt kämpa för att hitta rätt väg i det kungliga livet. Stöttat varandra och umgåtts privat, framförallt innan familj och barn.

Annons

Enligt uppgifter till Svensk Damtidning är det därför en självklarhet för Victoria att finnas vid Märtha Louises sida när Ari Behn förs till den sista vilan. Den 3 januari klockan 13.00 begravs han i i Oslos domkyrka. Den svenska kronprinsessan, som för det mesta brukar fira nyår i Alperna eller de norska fjällen kommer enligt våra källor avbryta sin ledighet för att finnas på plats denna tunga dag. Att hedra Ari och stötta familjen på plats ska ha varit en självklarhet för henne.

Annons

Victoria ändrade på protokollet

Ett bevis på hur nära det svenska kronprinsessparet stod prinsessan Märtha Louises förra man var det uttalande som kom från dem i samband med beskedet om Aris bortgång. I vanliga fall kommer hovet endast med ett gemensamt uttalande från hela den kungliga familjen, men just efter denna tragiska nyhet valde Victoria att göra på ett helt annat sätt. Hon och prins Daniel kom med ett eget, personligt, uttalande. Ett uttalande direkt från hjärtat.

– Det är med stor sorg vi mottagit beskedet om Ari Behns bortgång. Vi kommer minnas Ari som den varma, hjärtliga och spirituella människa han var. Det var en förmån att få lära känna Ari. Våra tankar går till hans döttrar och familj, sa kronprinsessparet efter att beskedet kom.

Annons

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

16 kommentarer till “Victoria åker till Oslo för att stötta Märtha Louise”

 1. ancibergfeldt skriver: 28 december, 2019

  Tänker på hans tre döttrar! ❤❤❤


 2. Vickan skriver: 28 december, 2019

  Tänker på hans tre döttrar


 3. AstridA skriver: 28 december, 2019

  Hvis sjamanen dyker upp i begravelsen blir jeg republikan. Det viser mangel på respekt for den dödes barn og familj. Han dök upp i kyrkan og satt med kungaparet, prinsessan og hennes barn 1. dag jul. Jag har inget i mot shamanen och prinsessan. Privat får dom göra som dom vill, men jag vill inte se dom officiellt som representanter för kungliga familjen. Nu måste dom lägga av och visa respekt för prinsessans föräldrar och barn. Arg!!! Prinsessan behöver inte stötte från kronprinsessan. Barnen behöver stöttas.


  1. Charlotte skriver: 30 december, 2019

   Jag tror det blev för mycket för Ari när det norska kungaparet lät shamanen få vara med på en officiell tillställning på juldagsmorgonen.Inte har det varit roligt för honom att läsa om Märta Louises förälskelse dag ut och dag in.Ari gillade att vara i centrum, nu blev han en fd som på det tvingas läsa om Shamanens sexskryt i tidningarna om hans fru, medierna har gett Durek alldeles för mycket uppmärksamhet som han inte borde ha.Små kungahus brukar ofta spåra ut, tycker att Märta Louises prinsesstitel borde tas ifrån henne, hon har ingen känsla för sin titel och det ansvar som det följer.


  2. konsttanten skriver: 1 januari, 2020

   AstridA: Instämmer i olämpligheten om Shamannen är med på begravningen!


 4. Maria skriver: 28 december, 2019

  Angående Ari Behn så har han ju berättat att Kevin Spacey tafsade på honom 2007. Han är faktiskt den tredje personen i år som går bort hastigt av de som anklagat Kevin S för ngn form av sexuella trakasserier. Visst är det lite märkligt.


 5. charlotte skriver: 29 december, 2019

  Victoria, en riktig vän med varmt hjärta.


 6. Klara skriver: 29 december, 2019

  Märta Louise är inte änka . Döttrarna hat verlorat pappan. De behöver stöd.


 7. Eva H. skriver: 29 december, 2019

  För hans tre döttrar ffa, kommer jularna en lång tid framöver att vara förknippad med sorg.


 8. ma skriver: 29 december, 2019

  så fint av henne..💕💕


 9. Anna skriver: 29 december, 2019

  För mig är det självklart att man åker på en väns begravning, men rubriken visar som att Viktoria åker bara för att ”stötta”


 10. Ingrid skriver: 29 december, 2019

  Hon borde åka dit för att hedra Ari.


 11. undrende skriver: 30 december, 2019

  Hvilken flott Dronning Sverige får !


 12. ancibergfeldt skriver: 30 december, 2019

  Helt naturligt att hon ställer upp,
  VEM skulle inte göra det?

  ( dom står ju varandra nära)


 13. Ulla Lundell skriver: 31 december, 2019

  Kan tänka mig att kronprinsessan åker till Oslo på Ari Behns begravning för att hedra hans minne och för att vara där för Märtha-Louise och den övriga familjen

  Ulla


 14. konsttanten skriver: 2 januari, 2020

  Har nyss läst i en norsk tidning att det blir bara Daniel, som åker till begravningen i Oslo!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar