Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria blev barnens favorit i Halland – se videon här!

15 apr, 2019, 16:00 
AvEmma Sanderberg
Vackert väder och aktiviteter utöver det vanliga bjöd dagen på när Victoria vandrade längs gammelfarbrors stig i Halland. Hundratals var på plats för att få en glimt av kronprinsessan och som vanligt såg hon till att även inkludera de allra minsta.
Annons

I fredags besökte Victoria Halland och det blev det 19:onde landskapet på hennes vandringsturné genom Sverige. Kronprinsessan närmar sig därmed slutet av vandringarna hon påbörjade 2017. Det var rekordmånga på plats i Halmstad under fredagen för att få promenera tillsammans med Victoria och SVT beskrev att det uppstod  “kaos” när alla barn försökte få en glimt av kronprinsessan.

Victoria är ju känd för att verkligen se alla under sina besök och ta sig tid för att hälsa på de som vill. Fredagen var inget undantag och hon såg till att inkludera barnen i samtalen och frågade om de sett några vårtecken ännu. Som vanligt blev hon snabbt barnens favorit!

Se videon från vandringen här!

Kronprinsessan Victoria vandrar i HallandBrand logo
Kronprinsessan Victoria vandrar i Halland

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dagen till ära valde hallänningarna att visa upp prins Bertils stig som går längs med havet i Halmstad. Stigen är passande nog döpt efter Victorias gammelfarbror prins Bertil så troligen fanns det en tanke bakom valet. Längs med stigen fick hon information om ett flertal aktiviteter som Halmstad erbjuder, bland annat seniorpromenader och uthyrning av så kallade “fat bikes”.  En fat bike är gjord för att klara av svårare underlag än vanligt och gör det möjligt att cykla på stranden till exempel. Victoria passade självklart på att ta en cykeltur på den ovanliga cykeln!

Läs mer

Foto: TT

Annons