Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria bryter mammaledigheten - tillbaka på jobbet redan i dag

30 mar, 2016, 08:05 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan är tillbaka på jobbet. Vi vet vad hon ska göra!
Annons
victoria och oscar ny

Den 2 mars kom Sveriges nya lillprins, Oscar, till världen. Sedan dess har kronprinsessan Victoria varit i babybubblan och bara njutit av sonen och sin nya familjekonstellation. Men i dag, inte ens en månad efter förlossningen, gör kronprinsessan jobb-comeback. Under dagen gästar FN:s generalsekreterare Ban-Ki Moon Sverige. Och det vill kronprinsessan för allt i världen inte missa. Därför är hon en av de som kommer att ta del av Ban-Kis föreläsning i Stockholms Stadshus.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hon kommer att vara närvarande i rummet. Hon är ju FN-ambassadör för de globala målen men hon kommer inte att ha någon framträdande roll så till vida att hon kommer att tala eller medverka mer aktivt i programmet, säger Boel Lindbergh på UD:s internationella presscenter till Aftonbladet.

Av Johanna Lejon

Foto: Kungahuset

Annons