Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjat! Victorias och Daniels plan på Alla hjärtans dag

08 feb, 2023, 12:18 
Victoria och Daniel

Kärleksfullt – men väldigt annorlunda!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Detta är dagen när kronprinsessan Victoria och prins Daniel firar kärleken – och förra årets Alla hjärtans var extra speciell:

Då fick vi se Daniel och Estelle på pappa-dotter-utflykt i Stockholmsvimlet – och hon sken som en sol på bilden som krogen Icanders la upp på Instagram med orden:

– Tre kungligheter i samma bild. En söt, en snäll och en fantastico! Happy alla hjärtans.

Följt av en kärleks-emoji.

När Estelle och Daniel firade Alla hjärtans 2022 på Icanders i Moodgallerian, ett stenkast från Stureplan.

Och nu står Alla hjärtans dag för dörren igen, och den blir definitivt annorlunda för Victorias och Daniels del: De befinner sig 1 500 mil från Oscar och Estelle, och dagen går av stapeln mitt under brinnande besök i Australien.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på vandring i svenska fjällen –Jämtlandstriangeln
En av alla kärleksfulla bilder som tagits genom åren.

Dagsprogrammet? Det är minst sagt digert: Victoria och Daniel börjar morgonen i en trädplantering i Canberra, och sedan rullar det på med möten med Nobelpristagare och australiska statsråd. Innan de sedan ska förflytta sig ut till kusten, för att gå på kvällsfestligheter hemma hos delstatsguvernören i Sydney, 28 mil bort.

Victorias kärleksgest till Daniel fångas på film!Brand logo
Victorias kärleksgest till Daniel fångas på film!

En extremt viktig och intensiv jobbdag alltså, med ett minutplanerat schema. Men Victoria och Daniel kommer ju ändå att kunna ha några korta stunder att pusta ut på tu man hand. Och bli inte förvånad om Victoria dyker upp i en kärleksröd outfit, hon är ju kunglig expert på att fånga dagens feeling med sin klädsel!

Annons

Alla Hjärtans Dag 2023 – så firar Victoria och Daniel

Det ska för övrigt ha varit just på Alla hjärtans dag år 2009 som 35-årige Daniel Westling – som då fortfarande var Stockholms gymkung – friade till Sveriges kronprinsessa. Ett mycket privat ögonblick, som ägde rum utomhus i vinterlandskapet.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel vid förlovningen 2009
Victoria och Daniel, nyförlovade 2009.

– Det var en solig, härlig dag, när isen knarrade som den gör på Drottningholm. Det var en fantastisk stämning och jag hoppades på ett ja, sa Daniel.

Vad Victoria svarade, det vet ni: Det blev ett ”Ja-ja-ja”.

Annons

– Jag är genomlycklig! jublade hon då.

Och nu, två barn och fjorton år senare?

Det har runnit mycket vatten under broarna och förra årets falska skilsmässorykten blev en prövning. Men kronprinsessparet står starkare än någonsin.

Så vi slutar med det här fantastiska fotot – en bild som säger allt.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på hovets bild

Foto: Kungliga Hovstaterna, TT, Icanders Moodgallerian/Instagram.

Annons