Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria delade ut pris med pappa kungen

11 okt, 2011, 14:50 
Agneta Nisbeth
Annons

Försenade av Stockholmstrafiken anlände till slut kronprinsessan Victoria och kung Carl Gustaf till Ulriksdals slott när Världsnaturfonden skulle dela ut priserna Årets pandabok, Jihdepriset och Årets miljöhjälte under tisdagsförmiddagen.

Med höstsolen skinande genom fönstren fick författarna till boken “Kor – en kärlekshistoria” sitt pris, ett alster som snabbt blev en favorit hos kungen.

Annons

Bilder på kor

På mötet som hölls kort före prisutdelningen hade kung Carl Gustaf uttryckt att han verkligen tyckte om boken som är fylld med fakta och stora charmiga bilder på kor.

Klädd i byxor

Med kronprinsessan Victoria vid sin sida rullade den blivande morfadern tummarna medan vinnarna höll föredrag.
Victoria, som ovanligt nog bar byxor, hade händerna knäppta under magen och blusens siluett visade den vackert växande babymagen.

Annons

Inspekterade maten

Men att representera som gravid kräver att kronprinsessan är mer uppmärksam än tidigare. Vid buffén som bjöds direkt efter mötet böjde hon sig tätt över ägghalvorna och inspekterade noga vad röran på äggen innehöll, listan på vad gravida bör undvika att äta är ju lång och välfylld!

Ett leende

På andra sidan buffébordet strosade kungen med presenten som han leende hade tagit emot tidigare från en av pristagarna – en mössa till den stundande älgjakten med texten “Jag har kompisar i skogen”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons