Victoria dyker upp i tv på julafton – överraskar alla!

Kronprinsessan Victoria visar sig i tv på julafton: läser ur julevangeliet

Kronprinsessan Victoria dyker plötsligt upp i tv-rutan på julaftonskvällen!

Tillbakablick! Estelles urgulliga julhälsning: "Mer deg!"
Slå på ljud

Klockan 15.00 på julafton tänder kocken och tv-personligheten Tareq Taylor traditionsenligt ljuset i SVT. Tillsammans med tittarna firar han jul i rutan och bjuder på allt från klassikerna ”Kalle Ankas jul” till ”Svensson, Svensson”.

– Att vara julvärd på SVT är kanske det finaste man kan få göra. Jag älskar julen. Att att få fira julafton tillsammans med tittarna i år, det känns stort på riktigt. Och lite pirrigt, säger han i ett pressmeddelande.

Men Tareq Taylor kommer inte att fira jul ensam! Nej, för på julaftonskvällen får han sällskap av en mycket välkänd person i rutan.

Kronprinsessan Victoria i SVT

På bästa sändningstid dyker kronprinsessan Victoria upp i SVT! Klockan 19.55 ska hon läsa julevangeliet från Slottskyrkan i Stockholm i programmet ”En julhälsning från Slottskyrkan”.

Det här blir andra året som kronprinsessan läser högt om Jesu födelse. Hon deltog förra året på Kungliga Hovförsamlingens digitala julbön i Slottskyrkan, men i år väntar en kanske något större publik då uppläsningen sänds i SVT.

Kronprinsessan läste julevangeliet i Slottskyrkan förra året, i år gör hon det igen och hennes framträdande ska även sändas i SVT!

Kronprinsessan läste julevangeliet i Slottskyrkan förra året, i år gör hon det igen och hennes framträdande ska även sändas i SVT!

Victorias framträdande varar dock bara i fem minuter, till klockan 20.00, men om hon kommer att sprida värme och glädje hemma i tv-sofforna råder det inga som helst tvivel om!

LÄS MER: Det bar kronprinsessan Victoria på Nobel 2021!

LÄS MER: Tareq Taylor stoppas – får inte fira jul med nya kändisflickvännen

LÄS MER: Så mycket tjänar Ernst Kirchsteiger – svindlande beloppet!

Foto: Erik Lundström/Kungl. Hovförsamlingen, TT