Victoria en riktig återvinningsprinsessa

victoria-daniel-ao

Till Riksmötet repriserade hon samma jacka som hon bar när hon väntade Estelle. Victoria är en riktig återanvändningsprinsessa!

Miljömedvetna kronprinsessan är en fena på att återanvända sin garderob. Till Riksmötet valde hon att bära samma dräktjacka som hon bar vid Riksmötet 2011 då hon väntade prinsessan Estelle.

kungaparet-victoria-daniel-ao

Victoria och Daniels andra barn väntas födas i mars 2016 och kronprinsessan borde alltså vara ungefär lika långt gången i graviditeten nu som vid Riksmötet 2011. Den lilla magen var i dag väl dold under en tight svart fodralklänning.

madeleine-carl-philip-sofia-ao

Prinsessan Madeleine tillsammans med prinsessan Sofia och prins Carl Philip under riksmötets öppnande.

Prinsessan Madeleine valde att bära hatt medan kronprinsessan hade ett stort hårsmycke i svart och vitt.

victoria-daniel-ao

Kronprinsessan har sedan den glada gravidnyheten i början av september haft ett intensivt schema. Hon har bland annat varit på besök vid Astra Zeneca i Göteborg, haft företräde för Rädda Barnens generalsekreterare och ordförande och deltagit i Handelskammarens fransk-svenska handelsforum.

victoria-ao

Så här såg kronprinsessan Victoria ut under Handelskammarens fransk-svenska handelsforum.

victoria-ste

Senare i kväll kommer kronprinsessan, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia samt kungaparet vara med vid Riksmötets avslutande föreställning på Operan i Stockholm. Prinsessan Madeleine återvänder till London.

Av Liv Sander

Foto: All Over Press, IBL och Stella Pictures

Läs även:

Så såg Victoria ut 2011 – läs mer på Kungliga modebloggen››

Kronprinsessans snygga dräktjacka – läs mer i Kungliga Modebloggen››