Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria en riktig återvinningsprinsessa

15 sep, 2015, 15:19 
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-daniel-ao

Till Riksmötet repriserade hon samma jacka som hon bar när hon väntade Estelle. Victoria är en riktig återanvändningsprinsessa!

Miljömedvetna kronprinsessan är en fena på att återanvända sin garderob. Till Riksmötet valde hon att bära samma dräktjacka som hon bar vid Riksmötet 2011 då hon väntade prinsessan Estelle.

kungaparet-victoria-daniel-ao

Victoria och Daniels andra barn väntas födas i mars 2016 och kronprinsessan borde alltså vara ungefär lika långt gången i graviditeten nu som vid Riksmötet 2011. Den lilla magen var i dag väl dold under en tight svart fodralklänning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-carl-philip-sofia-ao

Prinsessan Madeleine tillsammans med prinsessan Sofia och prins Carl Philip under riksmötets öppnande.

Prinsessan Madeleine valde att bära hatt medan kronprinsessan hade ett stort hårsmycke i svart och vitt.

victoria-daniel-ao

Kronprinsessan har sedan den glada gravidnyheten i början av september haft ett intensivt schema. Hon har bland annat varit på besök vid Astra Zeneca i Göteborg, haft företräde för Rädda Barnens generalsekreterare och ordförande och deltagit i Handelskammarens fransk-svenska handelsforum.

Annons
victoria-ao

Så här såg kronprinsessan Victoria ut under Handelskammarens fransk-svenska handelsforum.

victoria-ste

Senare i kväll kommer kronprinsessan, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia samt kungaparet vara med vid Riksmötets avslutande föreställning på Operan i Stockholm. Prinsessan Madeleine återvänder till London.

Av Liv Sander

Foto: All Over Press, IBL och Stella Pictures

Läs även:

Annons