Victoria fick uppleva frieriet på nytt!

Deras lycka vet inga gränser ...

Deras lycka vet inga gränser ...

Så sakteliga börjar livet återgå till det normala för nyförlovade kronprinsessan Victoria och hennes Daniel Westling. Men skillnaden är stor. Nu behöver de aldrig mer smyga med sin kärlek.

Efter några fullständigt hysteriska dagar i förlovningssoffor, intervjuer och kalasande med släkt och vänner kunde det förälskade paret äntligen få ta en efterlängtad vinterpromenad på tu man hand. Nåja, visserligen med SÄPO hack i häl, men det tycktes inte bekymra de nyförlovade.

– Allt känns verkligen jättebra, sa kronprinsesan Victoria och det syntes att hon menade vad hon sa.

Tätt, tätt tillsammans gick Victoria och Daniel på en frostig söndagstur ute vid sitt hem på Drottningholm. De ville självklart återuppleva det där magiska ögonblicket när förlovningen ägde rum. För i vinterkylan knäppte och knakade det i isen därute vid slottet. Precis så som Daniel berättat att det gjorde på själva förlovningsdagen.

Daniel och Victoria på promenad med SÄPO.

Daniel och Victoria på promenad med SÄPO.

Såg jättepigga ut trots festande

Med tanke på att de festat till tidiga morgonen såg Victoria och Daniel oförskämt pigga ut i det avslöjande vintersolskenet. På lördagen hade ju Drottningholms slott varit skådeplatsen för en hejundrande fest med släkt och vänner som alla ville fira de nyförlovade.

– Festen igår var rolig, avslöjadekronprinsessan Victoria för Aftonbladet.

Victorias blivande svärföräldrar Olle och Eva Westling och Daniels syster Anna vinkades av ordentligt innan de for tillbaka mot Gästrikland. Men dessförinnan åt Victoria och Daniel en mysig frukost med Olle och Eva på Stallmästargården där paret Westling bott under Stockholmsvistelsen. Mellan tuggorna blev det förmodligen en hel del bröllopssnack. Var så säkra. För nu är det äntligen dags att börja dra upp riktlinjerna för århundradets bröllop!

Av Camilla Spjuth-Palve

Foto: Scanpix