Victorias oväntade uppmaning till Meghan – nu avslöjas det!

Meghan Markle prins Harry

Victoria och David Beckham är goda vänner till Harry och Meghan. Nu har Victoria erbjudit Meghan råd om hur hon ska hantera sitt nya liv i USA.
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!
Slå på ljud

Meghan Markle har mött hård kritik sedan de beslutade sig för att lämna det brittiska kungahuset.

Paret har, sedan flytt till Kalifornien, tagit hjälp av det världskända paret Beckham. I hopp om att kunna få tips som gynnar Meghans liv i USA.

Victoria uppmanar Meghan att visa upp mer av sitt privata liv

Victoria och Meghan är nära vänner och under kungliga bröllopet 2018, kunde man skymta paret Beckham bland gästerna.

Victoria och David Beckham påväg till vigseln

Victoria gjort sitt bästa för att stötta Meghan, bland annat genom att ge henne karriärsmässiga råd, säger en insider till tidningen Closer.

– Hon uppmanar Meghan att tysta ner kritikerna, genom att visa upp sitt riktiga jag som bara hennes nära och kära får se i vanliga fall, säger en källa till Closer.

Victoria Beckham under Harry och Meghans Bröllop

Victoria visar själv upp sitt dagliga liv på Instagram, där hon delar bilder på sin familj och ofta med humoristiska inslag som ger följarna ett gott skratt.

Råden från Victoria Beckham

Råd som Victoria har gett Meghan är att fokusera på autenticitet, och källor berättar att Victoria har berättat att det kan få folk att tänka två gånger innan de attackerar Meghan och drar i de känsliga trådarna.

The Mega Agency

Enligt källan till Closer förstår paret Beckham svårigheterna med att flytta till ett nytt land och anpassa sig till en ny livsstil.

– Victoria säger att Meghan och Harry har varit otroligt starka under allt de har varit med om under de senaste två åren. Någonting som har inspirerat henne och David.

Foto: TT