Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria helt tagen efter händelsen på USA-resan: ”Tror aldrig att vi har...”

20 feb, 2024, 15:00 
Kronprinsessan Victoria egna ord om resan till San Francisco.
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är äntligen tillbaka i sitt älskade San Francisco. Här har de varit flera gånger privat och staden har kommit att betyda väldigt mycket för dem.

Victorias kärleksgest till Daniel fångas på film!Brand logo
Victorias kärleksgest till Daniel fångas på film!

Den här gången är det dock kungliga uppdrag som är i fokus. Efter en nio timmar lång flygresa har hjulen bromsat in, Victoria och Daniel har tagit sina resväskor och installerat sig i det som brukar kallas för kärlekens stad.

Det fyra dagar långa besöket sker på uppdrag av kungen och önskemål av regeringen, något som även märks när Victoria sätter ord på vistelsen.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria.MSAMS

Victoria tagen av besöket

I sitt tal lyfter hon hur mycket staden betytt för henne och Daniel, men att hon aldrig varit med om att ha ett sånt stort entourage med sig när hon tidigare besökt San Francisco.

Annons

– Kalifornien ligger som sagt min make och mig varmt om hjärtat. Vi har flera gånger tidigare varit här i både officiella och privata sammanhang. Men jag tror aldrig att vi har följts av en så pass stor delegation som denna gång, säger Victoria och fortsätter:

– Med oss på resan är nämligen representanter för regering, myndigheter, akademi och näringsliv. Den stora gruppen visar på vilken unik och viktig plats Kalifornien är för Sverige.

Victorias och Daniels kärleksgest

Att Victoria och Daniel trivs i San Francisco är tydligt. Trots att de befinner sig på offentliga uppdrag, har de svårt att slita sig ifrån varandra när kamerans blixtar är framme.

Annons

Och visst man blar så glad när det händer, när Victoria och Daniel låter kärleken flöda fritt – och visar hur kärleksfulla de är mot varandra.

Men sen är ju också San Francisco kärlekens stad.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel låter kärleken flöda fritt i San Francisco.MISC / BACKGRID US / TT

Foto: TT

Annons