Artikeln innehåller reklamlänkar

Victoria hyllade kära släktingen tillsammans med Silvia

29 maj, 2018, 15:00 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Under tisdagen var det dags för kronprinsessan Victorias första uppdrag, tillsammans med sin mamma drottning Silvia.
Annons

Den 29 maj, på själva veterandagen, avtäckte talman Urban Ahlin en porträttbyst till minne av greve Folke Bernadottes gärning, detta för att skapa ett minnesmärke för veteraner i Den goda gärningens rum på Sveriges riksdag.

Drottning Silvia och kronprinsessan Victoria med den nya bysten av Folke Bernadotte.
Drottning Silvia och kronprinsessan Victoria med den nya bysten av Folke Bernadotte.

Och han fick fint sällskap av både drottning Silvia och kronprinsessan Victoria som kom till ceremonien. På plats fanns även utrikesminister Margot Wallström och överbefälhavare Micael Bydén samt medlemmar av familjen Bernadotte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Vilken läcker klänning kronprinsessan Victoria bar denna dag.
Vilken läcker klänning kronprinsessan Victoria bar denna dag.

Kronprinsessan var på ett strålande humör och det lyste verkligen om henne i denna röda klänning och matchande skor samt kuvertväska. Klänningen är från klädkedjan & Other Stories, och du kan köpa den här!  (länk till butik)

Annons

Drottning Silvia var som vanligt mycket elegant, denna dag klädd i en svartvit dräkt och en svart väska, lite senare under dagen ska hon och prinsessan Madeleine på ett styrelsemöte i World Childhood Foundation på Kungliga slottet i Stockholm.

Foto: Stella Pictures

Annons