Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Victoria hyllas för sin nya stil – svindlande prislappen!

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria får stort beröm för sin lite mer avslappnade stil!

10 kungliga brudklänningar vi aldrig glömmer
1:26

Efter reklamen: 10 kungliga brudklänningar vi aldrig glömmer

(1:26)

Slå på ljud

Vi är vana att se kronprinsessan Victoria i vackra klänningar och stilsäkra attiraljer. Under åren har hon hyllats stort för sitt modekänsliga medvetande och många har inspirerats av hennes stil.

Kreationerna pryds ofta med blommiga mönster. Prinsessan Victoria är även känd för att återvända sina klänningar. Bland annat har den himmelsblå drömklänningen hon bar under Nobelfesten 2017 dykt upp flera gånger.

– Första beställningen till kronprinsessan Victoria fick jag genom stylisten och kammarjungfrun Tina Törnqvist. Hon hade sett min modevisning 2016. Hon gillade mitt varumärke och vad det står för: Plagg i hållbara material som är handsydda i Sverige, har designern Jennifer Blom sagt till Svensk Dam.

Prislappen – så mycket kostar Victorias kläder

Men ibland skippar hon jobbskorna och syns i en mer avslappnad stil. När hon besökte familjen Gårdenborg på lantgården i Heby, för att lära sig mer om biologisk mångfald i jordbruket, så var det iklädd skjorta och jeans.

Den härligt ljusblåa skjortan kommer från Lexington och kostar drygt 700 kronor. Kronprinsessan Victoria har dessutom kompletterat med ett par bekväma vandringsskor från Merrell som kostar drygt 1 500 kronor.

Örhängena från Efva Attling är snäppet lyxigare och dyrare. De har en prislapp på 14 500 kronor. Victoria har använt örhängena tidigare, vilket går i linje med hennes hållbarhetstänk.

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria dök upp i en lite mer ledig och avslappnad stil.

Pontus Lundahl/TT

Kritikstorm mot drottningens klädval: ”Hon är för gammal!”

Victoria hyllas för sin vardagliga stil

Instagramkontot Royal Fashion Police har uppmärksammat Victorias avslappnande stil och i kommentarsfältet är det många som imponeras av kronprinessans modedrag.

”Jag älskar det här! Jag älskar att det är lite mer avslappnat. Hon är där för att få kunskap och utifrån den kontexten går den här stilen verkligen hem”, skriver en person.

”Jag älskar när hon gör dessa utomhus-event. Victoria utomhus brukar alltid vara en hit enligt mig! Det kan inte gå fel med ett par jeans och en skjorta!” skriver en annan.

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria besökte nyligen Gårdsjö lantbruk i Heby i Uppland.

Pontus Lundahl/TT

Foto: TT