Victoria i blickfånget under Stockholm Junior Water Prize

Kronprinsessan Victoria drog alla blickar till sig när hon dök upp på Stockholms Junior Vattenpris i en färgsprakande klänning med Stockholmsmotiv.

Eftersom kronprinsessan Victoria är en engagerad beskyddare av priset Stockholm junior water price var hon en självklar representant vid ceremonin under gårdagen. Priset gick i år till Caleb Liow Jia Le och Johnny Xiao Hong Yu, och ceremonin gick av stapeln på Berns i Stockholm.

Stockholm Junior Water Prize (SJWP) är ett internationellt vetenskapspris som riktar sig till unga mellan 15 och 20 år och samlar fantasifulla unga sinnen från hela världen, omkring 30 länder, och uppmuntrar deras fortsatta intresse för vatten- och hållbarhetsfrågor.

Läs mer: Victoria invigde Bergmanfestivalen – och minglade på övertid

– Varje år kommer deltagare från ett 30-tal länder för att vara med i denna prestigefyllda tävling som organiseras av Stockholm International Water Institute under den årliga internationella vattenveckan, skriver hovet på sin hemsida.

Kronprinsessan är beskyddare av priset sedan 1994, och ceremonin är något som finns inskrivet i hennes kalendrar varje år.

Läs mer: Prinsessornas favorit har stor visning – här köper du Victorias klänning

Foto Stella Pictures