Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria i utländsk press efter tystnaden – ärliga orden

09 aug, 2023, 19:00 

Efter en längre tystnad dök kronprinsessan Victoria plötsligt upp i utländsk media.

Annons
Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillpartyBrand logo
Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillparty

Kronprinsessan Victoria har efter under de senaste dagarna haft en välförtjänt semester.

Efter månader av hårt arbete, många resor och möten med tusentals olika människor har kungligheterna äntligen fått tillfälle att pusta under juli månad.

Därför har vi inte sett kronprinsessan och resten av familjen på några veckor. Men nu dyker Victoria upp i utländsk press!

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, prins Oscar, prinsessan Estelle har anlänt till Borgholms slottsruin för Victoriakonserten och det fortsatta firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Öland.
Daniel, Victoria, Estelle och Oscar njuter just nu av en välförtjänt sommarsemester.

Kronprinsessan Victoria dyker upp i utländsk media

Att svenska tidningar rapporterar om kronprinsessan och resten av kungafamiljen hör till vanligheterna.

Annons

Men ibland dyker våra svenska kungligheter även upp i internationell media!

Kronprinsessan Victoria tillsammmans med prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar och i bakgrunden kung Carl Gustaf och drottning Silvia i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Sollidens slott på Öland.
Vår fantastiska kronprinsessfamilj!

På tisdagen publicerade brittiska kungliga sajten Royal Central en artikel om Europas tronarvingar där man djupdyker kring de olika kungligheterna.

Givetvis var Victoria med på listan – hon var närmare bestämt den andra kungligheten som dök upp i artikeln, efter Danmarks kronprins Frederik.

Denna vackra bild dyker upp i den brittiska artikeln där Victoria omnämns!

Under ett vackert porträtt på kronprinsessan som stjärnfotografen Elisabeth Toll har tagit på uppdrag av hovet har man skrivit om när den svenska successionsordningen ändrades efter Victorias födsel.

"Kronprinsessan Victoria har blivit den mest populära medlemmen av den svenska kungafamiljen", står det bland annat i artikeln.

I texten kan man även läsa om bland annat Spaniens prinsessan Leonor, Nederländernas prinsessan Catharina-Amalia och kronprins Haakon av Norge.

Annons