Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Victoria inspererar andra efter starka beslutet “Klanderfri”

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel

Foto: TT

Victorias beslut hyllas av sajten. Kronprinsessan vet precis hur hon ska axla rollen som kunglighet med allt vad det innebär.

7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria
0:47

Efter reklamen: 7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria

(0:47)

Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria har synts i fina kreationer och kostymer under hela året. Ändå är det vissa looks som sticker ut lite extra.

Då sa vi "Wow"!

Damernas värld har listat kronprinsessans allra bästa looks under 2022. De här moderiktiga valen var verkligen en fullträff vad gäller kronprinsessans stil.

Victorias signaturlook: Klassiska kostymset

Kronprinsessan är ett stort fan av kavajer. Det är inte ovanligt att se Victoria i ett kostymset som går i samma mönster eller färg.

Det går bara inte att misslyckas med denna kombo och Victoria har verkligen fattat grejen. Det är tidlöst och supersnyggt.

Kronprinsessan Victoria
Foto: TT

Vi har sett kronprinsessan rocka kostymset i rutigt, chockrosa och en personlig favorit – den mörkblåa manchester kostymen.

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan i vinterns absolut snyggaste kostymset!

Foto: TT

Det blir inte trist eller förutsägbart – tvärtom!

Vi ser fram emot att se nästa snygga kostymkombo.

Hyllas för det oklanderliga valet

Sajten hyllar kronprinsessan speciellt för det självklara valet till vårens representationsmiddag som tog plats i Stockholms slott i april.

De menar att den röda klänningen från Pär Engsheden är ett oklanderligt val av kronprinsessan. Vi är absolut beredda att hålla med.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel

STOCKHOLM 20220406Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till en representationsmiddag på Stockholms slott.Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080

Fredrik Sandberg/TT

Den röda klänningen med bara axlar, en subtil slits och släp är en riktigt fullträff. Kronprinsessan gav verkligen ett säkert intryck bredvid stiliga prins Daniel.

Victoria uppmanas söka hjälp – av Silvia och kungen

Foto: TT