Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Victoria inspererar andra efter starka beslutet “Klanderfri”

28 dec, 2022, 13:00 
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel

Victorias beslut hyllas av sajten. Kronprinsessan vet precis hur hon ska axla rollen som kunglighet med allt vad det innebär.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
7 saker du inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria har synts i fina kreationer och kostymer under hela året. Ändå är det vissa looks som sticker ut lite extra.

Då sa vi "Wow"!

Damernas värld har listat kronprinsessans allra bästa looks under 2022. De här moderiktiga valen var verkligen en fullträff vad gäller kronprinsessans stil.

Victorias signaturlook: Klassiska kostymset

Kronprinsessan är ett stort fan av kavajer. Det är inte ovanligt att se Victoria i ett kostymset som går i samma mönster eller färg.

Annons

Det går bara inte att misslyckas med denna kombo och Victoria har verkligen fattat grejen. Det är tidlöst och supersnyggt.

Kronprinsessan Victoria

Vi har sett kronprinsessan rocka kostymset i rutigt, chockrosa och en personlig favorit – den mörkblåa manchester kostymen.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan i vinterns absolut snyggaste kostymset!

Det blir inte trist eller förutsägbart – tvärtom!

Annons

Vi ser fram emot att se nästa snygga kostymkombo.

Hyllas för det oklanderliga valet

Sajten hyllar kronprinsessan speciellt för det självklara valet till vårens representationsmiddag som tog plats i Stockholms slott i april.

De menar att den röda klänningen från Pär Engsheden är ett oklanderligt val av kronprinsessan. Vi är absolut beredda att hålla med.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel
STOCKHOLM 20220406Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till en representationsmiddag på Stockholms slott.Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080

Den röda klänningen med bara axlar, en subtil slits och släp är en riktigt fullträff. Kronprinsessan gav verkligen ett säkert intryck bredvid stiliga prins Daniel.

Foto: TT

Annons