Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria jobbar på som aldrig förr

24 okt, 2012, 10:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Vilken vecka Victoria! Kronprinsessan är tillbaka från mammaledigheten – och det med råge. Nu jobbar hon som aldrig förr. Andra stoppet för veckan? FN-seminarium i Konserthuset.

Annons

Precis som förra året fanns kronprinsessan Victoria under tisdagen på plats i Konserthuset i Stockholm för det årliga FN-seminariet. Den här gången var temat “FN och Syrien” och bland de inbjudna åhörarna märktes namn som Carolina Klüft och Margot Wallström.

Röd kavaj

Kronprinsessan gjorde entré i lokalen iklädd kort, tight, svart kjol och en röd kavaj.

På fötterna bar hon decimeterhöga klackar i lack och på axeln hängde en Chanel-inspirerad väska med en sjal på.

Victoria var vid gott mod och det märktes att hon såg fram emot dagen. Leende mötte hon fotografernas smattrande blixtrar innan hon slog sig ner på första raden för att lyssna.

Annons

Glad över besöket

Seminariet inleddes med sång av Anna Bergendahl och därefter talade ett antal inbjudna.

Aleksander Gabelic, president för FN-förbundet, berättade för Svensk Damtidning att han var mycket glad över kronprinsessan besök.

– Det känns som ett gott betyg att hon ville komma hit i år igen. Kronprinsessan är verkligen intresserad och engagerad i FN, det märks tydligt, slog han fast.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press.

Läs även:

Annons