Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria kommer inte vara med på Victoriadagen i år

17 maj, 2010, 14:31 
Agneta Nisbeth
Annons

Förra årets firande på Victoridagen.
Förra årets firande på Victoriadagen.

Kronprinsessan Victoria kommer inte att vara med på födelsedagsfirandet i Borgholm i år. Vad detta beror på vill hovet inte uppge till Svensk Damtidning.

Hovet bekräftar för Svensk Damtidning att kronprinsessan och Daniel Westling inte kommer att närvara vid Victoriadagen på Öland i år, när hennes födelsedag firas där.

–Däremot kommer det att vara annan kunglig närvaro där, säger informationssekreterare Marianne Bonbeck till Svensk Damtidning, som dock inte vill gå in på varför inte kronprinsessan kommer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ett inte helt omöjligt antagande är att kronprinsessan och Daniel Westling är på sin bröllopsresa då.

– Jag vet inte varför hon inte kommer. Jag kan tänka mig att det beror på bröllopsresan, säger informationssekreterare Ulrika Näsholm till Smålandsnytt.

Men däremot står det inget om kronprinsessans frånvaro  på Victoriadagens egen hemsida nu på eftermiddagen. Senast kronprinsessan uteblev från firandet i Borgholm var när hon pluggade på Yale i USA.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL


Annons