Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria, Máxima och Mathilde klara för bröllop i London

20 apr, 2011, 09:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har en lista publicerats i England över några av de kungligheter som tackat ja till bröllopet i London mellan Kate Middleton och prins William.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer ju, det vet vi redan. Men nu har några tidningar publicerat en lista på fler kungligheter som tackat ja till att se vigseln mellan prins William och Kate Middleton,ni kan själva läsa den här på en länk från nyhetsbryån AP. Här hittar man det belgiska kronprinsparet Philippe och Mathilde, kronprinsessan Máxima och kronprins Willem-Alexander, det serbiska kronprinsparet och så drottning Sofia av Spanien samt kronprinsessan Letizia med sin make kronprins Félipe. Från Danmark ser vi bara drottning Margrethe och från Norge kommer kung Harald och drottning Sonja.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och Charles Hammarsten.

Läs även:

Annons