Victoria och Daniel berättar sanningen om privatlivet

victorias och daniels beslut för prinsessan estelle

Victoria och Daniel är vana vid att människor spekulerar kring deras privatliv. Men under en intervju slog kronprinsessparet hål på en myt som handlade om dottern Estelle.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 40?
Slå på ljud

Det finns många förutfattade meningar om våra kungligheter. En av dem handlar om att de får hjälp med precis allt. Från styling och hårfix till matlagning och barnpassning.

Victorias ord om prinsessan Estelle

Men när prinsessan Estelle var liten slog Victoria och Daniel hål på myten om att de skulle ha en barnflicka boende hos sig på natten. Många menade nämligen att kronprinsessparet inte gick upp och vaggade lillsessan under småtimmarna – eftersom de alltid såg så utvilade ut under alla kungliga uppdrag.

Estelle

Prinsessan Estelle på slottsbalkongen år 2012.

Påståendet var helt felaktig och under en intervju med SVT:s Året med kungafamiljen förklarade Victoria hur verkligheten såg ut.

– Hon är nio månader. Hon kryper sedan några veckor tillbaka. Det går fort – väldigt fort. Vi blir förvånade varje dag. Hon går inte än men hon går med hjälp och det tycker hon är jätteroligt.

– Förövrigt så tampas vi med tänder så nätterna är ju som de är. Men det är fantastiskt vad man kan gå på lite sömn också, sa Victoria och skrattade.

Foto: TT