Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel besökte prinsessan Lilian före förlovningsmiddagen

25 feb, 2009, 12:55 
Agneta Nisbeth
Annons
Kronprinsessan Victoria och Daniel beökte prinsessan Lilian

Det blev ett perfekt slut på en underbar dag! Efter många, långa timmar kunde kronprinsessan Victoria och Daniel äntligen släppa loss!

Den utomordentligt lyckade förlovningsdagen löpte helt enligt planerna. Och när den gick mot sitt slut kunde Victoria och hennes Daniel Westling äntligen pusta ut tillsammans med sina nära och kära. I de vackra slottsgemaken på Drottningholm höll de nyförlovade en högst privat förlovningsmiddag för föräldrar och syskon. Olle och Eva Westling var givetvis på plats, liksom kungen och drottningen. Även prinsessan Madeleine och hennes Jonas Bergström fanns med för att fira den stora dagen. Det blev dock ingen sen tillställning. Redan vid 22-tiden bröt man upp – självklart var de nyförlovade tagna, rörda och mycket trötta efter den omtumlande dagen. Men en person saknades vid förlovningsmiddagen. Älskade auntie Lilian är fortfarande kvar på Sophiahemmet och det smärtar förstås Victoria att prinsessan Lilian inte kunde vara med denna stora dag. Victoria och Daniel ville såklart att Lilian skulle vara delaktig i deras lycka och trots förlovningsdagens pressade schema tog de sig tid att besöka Lilian på sjukhuset för att berätta den lyckliga nyheten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Camilla Spjuth-Palve

Foto: Charles Hammarsten

Annons