Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel firas med Picknick Royal den 19 juni!

15 feb, 2010, 15:15 
Agneta Nisbeth
Annons
Ockelbo,Daniel Westling,kronprinsessan Victoria
Programmet klart för byfesten i Ockelbo den 19 juni.

Varför inte ta en minisemester i Ockelbo den 19 juni? Nu förbereder sig Daniel Westlings hembygd för århundradets fest!

Nu rustar Ockelbo för en rekorderlig byfest! När Daniel Westling går till altaret med kronprinsessan Victoria kommer hela orten att vara med och fira århundradets kalas. Under namnet Love Ockelbo har nu Ockelbo kommun presenterat hur festiviteterna kommer att se ut den 19 juni. Och det vankas allt från högtidligt firande med Gävle symfoniorkester i en blomstersmyckad Ockelbo kyrka till byfest med kulörta lyktor, chokladhjul och dans i försommarmånens sken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Underbart vackra Wij Trädgårdar vävs förstås in i firandet, här ska det bli en Picknick Royal i gröngräset. Själva bröllopsakten i Storkyrkan i Stockholm mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling kommer att kunna följas på storbildsskärm. Räkna med att ockelboborna kommer att hurra så att det hörs över hela Gästrikland och halva Hälsingland när Victoria och Daniel säger ja till varandra. Det blir en lång dag av kärlekskalas mellan försommarmorgonens blomsterplockning vid Bysjön och sommarnattsdansen i Folkparken. Den som beger sig till Ockelbo den 19 juni lär inte bli besviken!

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Charles Hammarsten

Annons