Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel har anlänt till kyrkan för sin lysning

30 maj, 2010, 11:55 
Agneta Nisbeth
Annons
kungen,-silvia,-victoria,-daniel

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling kom tillsammans till Slottskyrkan från sakristian. Med dem bägge kom också kungaparet. För idag är det lysning för det blivande brudparet.

kronprinsessan

Solen sken över slottet och slottsbacken. Bara dagen innan hade det regnat. Kronprinsessan Victoria sken också som en sol när hon gick in i Slottskyrkan med sin älskling för att vara med om sin lysning. Prins Carl Philip hade en stund tidigare anlänt med Tord Magnuson. Systern, prinsessan Madeleine är ju som bekant i USA.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Huvudbonad

Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.
Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.

Anlände tidigt gjorde också Daniel Westlings föräldrar Olle och Ewa Westling. Kronprinsessan Victoria är klädd i en vacker ljuslila klänning med en matchande huvudbonad. Drottning Silvia, på bilden bredvid kung Carl Gustaf, bar en dräkt i somrigt lindblomsgrönt.

Vi återkommer senare under dagen med ett större reportage från lysningen.

Läs även detta:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten.

Annons