Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel har lämnat Haga – beslutet med barnen

28 jun, 2023, 04:00 
Kronprinsessfamiljen välkomnar nu sommaren!
Annons

Ett intensivt år är i rullning. Det kungliga superåret gör att den kungliga kalendern är nedklottrad med fler uppdrag än vanligt, med en kungafamilj som reser land och rike runt för att fira att kungen firar 50 år på tronen.

EXKLUSIVT! Prins Daniel om att hela kungafamiljen samlas på SollidenBrand logo
EXKLUSIVT! Prins Daniel om att hela kungafamiljen samlas på Solliden

Därför kommer sommaren som en skön andningspaus, fylld av roliga aktiviteter, efterlängtad vila, underbara soldagar och besök på diverse kungliga smultronställen.

För kronprinsessan Victoria, prins Daniel och barnen väntar en sommar långt bort från Haga slott, där merparten av tiden kommer att tillbringas på kronprinsessparets älskade Öland.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria ser fram emot en rofylld sommar med hela familjen.

Victorias och Daniels semester

Det är också där som kronprinsessan tillbringat nästan alla sina somrar sedan barnsben. Hon är välbekant med området och det är också på Solliden som hon varje år firar sin födelsedag.

Annons

För att njuta lite extra har Victoria och Daniel smällt upp semesterbostaden Villa Skönvik på Solliden, som dessutom är utrustad med egen pool och närhet till sjön.

Här kan de vara ifred, ladda batterierna, bara vara och umgås utan att någon stör. Johan Tegel, hovets vice informationschef, bekräftar för Svensk Damtidning att ledigheten är i full gång.

– Precis som så många andra går kungafamiljen nu in i en semesterperiod, säger han.

Prins Daniel, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Oscar
Äntligen är det dags för hela kronprinsessfamiljen att åter fira sommaren på Öland!

Sommaren med Ewa och Olle

Semestern och sommaren kommer förmodligen inte bara innehålla ett varmt Öland. Kronprinsessfamiljen brukar vara måna om att besöka prins Daniels föräldrar, Olle och Ewa Westling, i deras faluröda kedjehus i Ockelbo.

Enligt uppgift till Svensk Damtidning så var prinsessan Estelle och prins Oscar och besökte farföräldrar i den "hemliga" röda släktgården i Acktjära, beläget strax utanför Bollnäs, förra året.

Hur sommaren blir i år återstår att se, men räkna med att det blir en härlig sådan – fylld med roliga aktiviteter och varma dagar!

Foto: TT

Annons