Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel indragna i bröllopsskandal med Per Gessle - alla stängdes ute!

06 jun, 2022, 08:00 
AvSimon Holm Stålhand

Ingen annan fick ta del av spelningen!

Annons
Hemligt bröllop • Elizabeth ställer in • Stoppas från jättefirandet – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Hemligt bröllop • Elizabeth ställer in • Stoppas från jättefirandet – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Under helgen firade kronprinsessan Victoria och prins Daniel nära vännen, entreprenören Jacob De Geers, 46, och Faye Flensburgs, 34, bröllop på Marstrand. Vigseln hölls på lördagen, men festligheterna kommer fortsattee resten av helgen.

Vigseln hölls på ön Hamneskär, vid fyren Pater Noster, dit bröllopsgästerna tog sig med hjälp av ribbåtar. På kvällen väntade middag och stor fest på Societetshuset på Marstrand.

Daniel och Victoria
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria fick njuta av musiken.

Bröllopet hade arrangerats av en eventfirma och enligt uppgift till Expressen hade en hel stab med medarbetare jobbat i flera månaders tid med arrangemanget. Samma uppgifter säger att hela öns hotell är fullbokade.

Societetshuset, där lördagens bröllopsfest hölls, är klassisk kunglig mark, framför byggnaden ligger Kungsplan där Oscar II, kronprinsessan Victorias farfar farfars far, står som bronsbyst. Kung Oscar II tillbringade i stort sett varje sommar från 1887 till 1907 på ön, inte sällan med beryktade fester på Societetshuset.

Annons

Under söndagen fortsatte festandet och det var då en av de stora överraskningarna ägde rum. Festligheterna var kanske inte att jämföra med kung Oscar II, men en stor överraskning kom!

Alla stängdes ute

Sällskapet en rejäl överraskning då ingen mindre än Per Gessle dök upp för en privat spelning!

Per Gessle
Per Gessle.

Scenen utanför Grand hotel hade plomberats helt och hållet för att spelningen skulle bli så intim som möjligt. Den kunde alltså bara ses av bröllopsgästerna och brudparet. Förbipasserande kunde dock höra musiken som spelades. Så var du inte bjuden – så kunde du inte se något alls!

Annons