Victoria och Daniel kan inte fira bröllopsdagen 2020

kronprinsessan victoria prins daniel bröllopsdag 2020

En av de viktigaste dagarna i livet. Men coronaviruset sätter stopp för ett stort firande. Nu tvingas Victoria och Daniel tänka om när det kommer till den stora kärleksfesten, på deras 10-åriga bröllopsdag.

Coronaviruset har satt hela världen i brand och många stora firanden och sociala sammankomster uteblir nu, för att minska smittspridningen. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är två av dem som drabbas. Den 19 juni 2020 markerar deras 10-åriga bröllopsdag.

Men de kan inte alls uppmärksamma den speciella dagen, som planerat.

Känner vi kronprinsessparet rätt hade de planerat att fira dagen tillsammans med sina nära och kära. Victoria älskar att bjuda hem släkt och vänner till Haga. Och både hon och Daniel älskar fester över generationsgränser.

Kärleksfesten uteblir på Victorias och Daniels bröllopsdag

Bröllopsdagen skulle varit ett sådant tillfälle då Ewa och Olle Westling lämnade Ockelbo för den kungliga huvudstaden och dessutom hade kungaparet förstås varit på plats, om allting hade varit som vanligt.

ewa westling anna westling

Varken Daniels mamma Ewa eller syster Anna kommer till Haga på bröllopdagen.

Men både kungaparet och paret Westling är ju som bekant över 70 år. De befinner sig därför i en riskgrupp och måste därför minska sina sociala kontakter. Stora fester med många människor är därför helt uteslutet, just nu.

Prinsessan Madeleine fast i Florida

Prinsessan Madeleine hade förstås också sett fram emot att fira sin älskade syster och maken Daniel. Men hon är fast i Florida på obestämd framtid och tvingas undvika onödiga resor hem till Sverige.

prinsessan madeleine kronprinsessan victoria

Prinsessan Madeleine kan inte fira sin storasysters stora dag.

Kärleksbilder på Victoria och Daniel

Foto: TT, Anna-Lena Ahlström/Kungl. Hovstaterna