Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel - lika härligt kära då som nu

16 jul, 2012, 09:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Det råder ingen som helst tvekan om att kronprinsessan Victoria och prins Daniel är lika förälskade idag som de var när de gifte sig. Och kärleken spirar verkligen i kungahuset just nu…

Här i reportaget ser vi det lyckliga paret med sin söta dotter prinsessan Estelle, bilderna är tagna i lördags på Solliden – under Victoriadagen.

Annons

Men i söndags kväll sågs inte bara Victoria och Daniel ömt omslingrade under en konsert med Lars Winnerbäck i Borgholms slottsruin. Där fanns också prinsessan Madeleine med sin kärlek Chris O’Neill och prins Carl Philip med sin Sofia Hellqvist.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kan det vara så att kärleken smittar av sig? Nu är det bara frågan om vem som kommer gifta sig först – prins Carl Philip eller prinsessan Madeleine… Ni kan själva se en film från kvällen på Expressens hemsida här››.

Läs mer – och se alla fina bilder på Victoria och Daniel, Carl Philip och Sofia, Madeleine och Chris tillsammans – i det kommande numret av Svensk Damtidning!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

 

 

Annons