Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel mötte pressen i Brasilien: "Vi har det väldigt bra!"

03 apr, 2009, 13:31 
AvRed Aktionen
"Vi har det väldigt bra" säger kronprinsessan Victoria och ler mot sin älskade Daniel Westling. Nu njuter de nyförlovade paret i fulla drag av kärleksresan i Brasilien.
Annons

Häromdagen landade kronprinsessan Victoria och hennes Daniel Westling i Brasilien. Paret satt tätt intill varandra på flyget ner till Rio de Janeiro och var givetvis överlyckliga över att äntligen få åka på sin första resa ihop som förlovade. Men bara ett par timmar efter att de landat var det dags att skiljas åt. Varför? Victorias kungliga plikter kallade.

Kronprinsessans schema är späckat och det är mycket som ska hinnas med under resan. Också Daniel har fullt upp och det gäller att utnyttja tiden till fullo. Men när arbetsdagen är slut så är det romantik som står i centrum. Då njuter Victoria och hennes Daniel i fulla drag. På stranden, nära lyxhotellet Copacabana Palace, står de nära varandra, håller om varandra och berättar om sin kärlek.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria och Daniel

– Vi har det väldigt bra, säger Victoria till Aftonbladet och Daniel är inte sen att hålla med:

– Det är så härligt här. Otroligt. Det är häftigt med stor stad och beach samtidigt, fyller han i.

De lägger armarna om varandra och ler, plikterna stå åt sidan ett tag, nu är det romantik som gäller!

 

Av Johanna Fredriksson

Foto: Scanpix

Annons