Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel på plats i Bosnien Sarajevo

06 nov, 2019, 11:15 
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victoria och prins daniels resa till bosinen
Kronprinsessparets officiella besök i Sarajevo har inletts. Och Victoria och Daniel är lika proffsiga som alltid – trots att det var nära att de inte kom iväg. Se första bilderna från Sarajevo!
Annons

Lika majestätisk som alltid och helt klädd i färgen burgundy. När Victoria anlände till Sarajevo och välkomnades av presidentrådet var hon sitt vanliga, proffsiga, jag. Varken kronprinsessan eller prins Daniel verkade påverkade av den dramatik som blev startskottet på det officiella besöket.

kronprinsessan victoria i sarajevo bosnien
Pju! Det var nära att det inte blev någon resa men nu är Victoria och Daniel på plats i Sarajevo.

Det var ju nämligen nära att de inte kom iväg. Regeringsplanet som skulle ha lyft, från Stockholm, under tisdagen var obrukbart på grund av ett tekniskt fel och hovet fick göra en blixtändring.

Kronprinsessparet på plats i Sarajevo

Istället fick de skjuta på Victorias och Daniels programpunkter och delegationen transporterades i det andra regeringsplanet tidigt under onsdagsmorgonen. Mötet med presidentrådet i Sarajevo skulle alltså ha ägt rum igår men kronprinsessparet är vana vid ändringar i programmet och anpassade sig efter situationen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kronprinsessan victorias resa till bosnien
Kronprinsessan strålar i blus och byxor från det finska märket Andiata.

Kronprinsessans blus och byxor kommer från det finska märket Andiata. Som vanligt har hon en noga uttänkt resegarderob med sig och framåt kvällen får vi se vilken klänning som blir resans första. Prins Daniel är också vid gott mod och trots att det inte blir särskilt mycket fritid under en sådan här resan så älskar han att tillbringa dagarna vid sin hustrus sida.

Foto: TT

Annons