Victoria och Daniel på premiären av & Juliet i London

Wow, vilken kväll! I går festade Victoria och Daniel med världens kändiselit i London, på premiären av Max Martins musikal ”& Juliet”. Se alla bilder!

Nästa år har de varit gifta i tio år. Men redan i går, onsdagen den 21 november, började de det romantiska firandet at bröllopsdagen. På tu man hand reste kronprinsessparet till London för att gå på dejt och njuta av Max Martin-musikalen & Juliet.

Under gårdagen hade både Victoria och Daniel en programpunkt på Kungliga slottet. Global Child Forum 2019 gick av stapeln och under dagen föreläste och samtalade experter om hur artificiell intelligens kan hjälpa till att bekämpa sexuella övergrepp mot barn. Direkt efter Global Child Forum åkte Victoria och Daniel till flygplatsen för att bege sig mot London.

Väl på plats svidade de om. Daniel bar midnattsblå kostym, dubbelknäppt, och kronprinsessan Victoria valde en ny klänning från Giambattista Vallis samarbete med svenska H&M (reklamlänk från Apprl). Över axlarna bar hon en pälsjacka från By Malina (reklamlänk från Apprl). Därefter begav man sig till The Shaftesbury Theatre där premiären av musikalen & Juliet ägde rum.

Daniel och Victoria på premiären av & Juliet

Daniel och Victoria på premiären av & Juliet.

Det handlar musikalen & Juliet om

& Juliet beskrivs som en fantasifull fortsättning på Shakespeares klassiska Romeo och Julia. I Shakespeares pjäs tar Julia livet av sig när hon tror att sin älskade Romeo är död. I den nya musikalen lever hon vidare. Den nyskrivna musikalen tar avstamp i ungefär 30 låtar från Max Martins fantastiska låtskatt. Bland låtarna som spelas i musikalen märks bland annat Britney Spears Baby One More Time, Back Street Boys Everybody, The Weeknds Can’t Feel My Face och Ellie Gouldings Love Me Like You Do.

Kronprinsessan Victoria

En strålande vacker Victoria på dejtkväll i London med maken Daniel.

– Vi har inte bara jobbat med Max utan även hans fru Jenny och hans dotter Doris. De hade ganska starka åsikter om vad de ville att showen skulle stå för och jag tycker att deras röster är väldigt närvarande i föreställningen, säger regissören Luke Sheppard till SVT och fortsätter:

– Max har också en exceptionell historia av att jobba med fantastiska kvinnliga artister som har varit otroliga samarbetspartners som har haft stort inflytande på hans arbete. Så jag tycker att det är naturligt att det överförs på scen också.

Kändisarna på premiären av & Juliet

Bland de inbjudna till premiären märktes, förutom Victoria och Daniel, också svenska världsstjärnan Robyn, Ed Sheeran, Liam Payne, Nicole Sherzinger och Jessie J.

Ed Sheeran på premiären av & Juliet

Ed Sheeran.

Nicoel Sherzinger

Nicole Sherzinger från gruppen The Pussycat Dolls.

Robyn på premiären av & Juliet

Svenska superartisten Robyn.

Simon Cowell

American Idol-domaren Simon Cowell.

Foto: TT