Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel på privat fest – bilderna visar sanningen

22 aug, 2020, 22:01 
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victoria andrea brodin
Victoria och Daniel var gäster när Andrea Brodin och Cedric Notz knöt äktenskapets band. Och vi la märkte till någonting nytt i kronprinsessparets relation!
Annons

Videon kunde inte hittas

I dag svarade prinsessvännen Andrea Brodin och Chris best man, Cedric Notz, varande under en intim bröllopsceremoni i Ulriksdal, utanför Stockholm. Victoria och Daniel var två av gästerna och vi har aldrig sett dem så kära!

Efter en tuff corona-vår, med inställda kungliga uppdrag, fick kronprinsessparet äntligen släppa loss lite med sina närmsta vänner. De har tillbringat sommaren på Öland men är nu tillbaka i Stockholm. Och de kunde inte ha fått en bättre start på höstterminen 2020!

kronprinsessan victoria prins daniel andrea brodins bröllop
Victoria strålade vid sidan av sin prins!
Annons

Victoria strålade i en rosa pastellklänning och Daniel var stilig i mörk kostym. Det är något visst med att se kronprinsessparet i ett så privat sammanhang. De är avslappnar och skämtar mycket – både med varandra och med dem de möter. Sådana här kvällar behövs förstås när man har till vardags har ett stort kungligt ansvar som vilar på ens axlar. Både Victoria och Daniel njöt av att bara få vara man och hustru för en kväll.

kronprinsessan victoria
Vilken underbar kväll det blev!

Kungaparet var inte på plats under kvällen trots att de är nära vänner med brudens föräldrar Hans Eric “Jejje” Brodin och Eva “Putzi” Brodin. De är fortfarande väldigt försiktiga när det kommer till sociala sammankomster och minglar inte gärna i grupp.

Annons
andrea brodin cedric notz bröllop
Det vackra brudparet! Andrea Brodin och Cedric Notz.

Foto:

Annons