Victoria och Daniel på privat gardenparty!

Kronprinsessan Victoria prins Daniel USA:s ambassadör Kenneth Ken Howery
Nyfiken på vad Victoria och Daniel gjorde i går eftermiddag? Vi kan berätta att den var oväntat glamourös!
Annons

 

Här är bilden från Victorias glammiga onsdag! Den som gick förbi Villa Åkerlund i Diplomatstaden i Stockholm i går eftermiddag fick nämligen se kronprinsessan Victoria och prins Daniel på privat gardenparty hemma hos USA:s ambassadör Kenneth ”Ken” Howery, 44.

Annons
Kronprinsessan Victoria prins Daniel USA:s ambassadör Kenneth Ken Howery
Kronprinsessparet med sin värd, ambassadör Ken Howery.
Annons

Victoria och Daniel minglade loss bland de gigantiska blomsterurnorna i trädgården, omgivna av ett gäng specialinbjudna gäster. Och runtom cirklade serveringspersonalen med sina brickor.

Amerikanska residenset i Stockholm.
Amerikanska residenset i Stockholm. Här var Victoria och Daniel på gardenparty – eller ”trädgårdsmottagning” som hovet kallar det.

Victoria och Daniel var på plats för att fira den utställning med konstnären Alice Aycocks jätteskulpturer som Prinsessan Estelles Kulturstiftelse under sommaren har arrangerat runt omkring Folke Bernadottes bro ett stenkast bort.

Alice Aycock Folke Bernadottes bro Djurgården
En av skulpturerna vid Folke Bernadottes bro.
Annons

– Jag har även haft den äran att få visa Alice Aycocks verk Waltzing Matilda i mitt hem, säger Ken Howery och fortsätter:

– Jag fäster stor vikt vid att fördjupa relationerna mellan USA och Sverige genom utbyte av kultur och konst.

Skulpturerna är placerade utefter Djurgårdsbrunnsviken nedanför Tekniska museet och Rosendals slott och har du inte sett dem så har du chansen fram till den 27 september.

Alice Aycock
Konstnären Alice Aycock var med på gardenpartyt via länk och Victoria och Daniel fick höra henne berätta om sina verk.

Gardenpartyn är ju annars den brittiska kungafamiljens specialitet, de är okrönta kungar av denna kalasform och experter på att mingla runt och konversera, samtidigt som de balanserar tekoppen, champagneglaset, gurksnittarna och paraplyet.

Annons

Drottning Elizabeths gardenpartyn

Drottning Elizabeth gardenparty på Buckingham Palace
Drottning Elizabeths gardenpartyn på Buckingham Palace brukar ha flera tusen gäster! Fast i somras var alla inställda på grund av pandemin.

Foto: Förenta Staternas ambassad i Stockholm, TT, Wikipedia.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Victoria och Daniel på privat gardenparty!”

 1. Anna skriver: 3 september, 2020

  Ännu en gräsligt missklädsam klänning…säkert en dyr designklänning.


  1. AstridA skriver: 4 september, 2020

   Sponsrad eller gratis som alla andra klänningar från M…..


 2. ancibergfeldt skriver: 3 september, 2020

  Livet är en fest! I en ny klänning allra bäst.


 3. caterine skriver: 3 september, 2020

  Ny klänning igen, och lika opassande som nio av tio andra hon har.


 4. Kajsa Nilsson skriver: 4 september, 2020

  Men till Riksdagens öppnande kan man inte gå…Carl Philip syns regelbundet på restaurang på Nybrogatan i Stockholm. Så mkt för distans…


 5. Desirée skriver: 4 september, 2020

  Varför ska vi använda engelska ord när det finns bra ord på svenska? Trädgårdsmottagning, och det är precis det som drottning Elisabeth brukar ha några varje sommar i trädgården till Buckingham Palace med tusentals gäster. Det borde även C-G ha istället för dessa pompösa och dyrbara middagar där gästerna ofta är återkommande. Fler kan bjudas för billigare peng.


  1. Mimmi skriver: 6 september, 2020

   Mycket bra idé!


 6. Fundersam skriver: 4 september, 2020

  Hellre ett reportage av det här slaget än från det katastrofalt dåliga programmet om Sofia Hellqvists “välgörenhet”. Vad gick det ut på mer än att paret skulle få möjlighet att ånyo få tjata om hur fel folkets syn är på Sofia Hellqvist. Att Sofia Hellqvist gör allt för att synas i media är inget nytt, men när hon tillhör kungahuset borde väl kungen stoppa henne. Ingen kan väl begära att Carl Philip kan göra detta.


 7. Eva M skriver: 4 september, 2020

  Kajsa Nilsson håll dig till fakta. Endast kungaparet och delar av riksdagen ska vara med vid Riksdagens öppnande pga CV19 och att kunna hålla avståndet. Kronprinsessans klänning har hyllats i många grupper både svenska och engelska.


 8. Kajsa Nilsson skriver: 5 september, 2020

  Eva M. Jag är väl medveten om att endast delar av riksdagskvinnorna/männen kommer att närvara vid öppnandet. Men eftersom Victoria – i alla fall än så länge – är landets tronföljare så bör även hon närvara. Riksdagen är vårt lands allra finaste institution eftersom den representerar vår demokrati och då bör kung, drottning, Victoria och Daniel närvara. De är ju försörjda av oss, det svenska folket. Några problem med distans borde det inte heller vara. Speciellt inte med tanke på den totala brist på distans som visades på det bröllop där Victoria nyligen deltog.
  Och Eva, vad i hela fridens namn har Victorias klänning med ev närvaro att göra?


 9. Maisie skriver: 8 september, 2020

  Jo, men i alla fall… visst är hon tjusig Kronprinsessan, i sin ständiga skurgumsfrisyr och en klänning fylld med non-stop-praliner. Wow!!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar