Victoria och Daniel på semester med Estelle och Oscar

nya semesterbilden på daniel väcker reaktioner

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fotograferades under sin privata semester. Nu väcker bilden reaktioner.

Under Victoria och Daniel hållit sig hemma, på Haga slott. De kungliga resorna ställdes in, på grund av coronakrisen, och några privata utflykter, till spännande platser, blev det inte heller.

Men den 13 juni släppte regeringen på sina reserestriktioner och sedan dess är det fritt fram att resa inom Sveriges gränser. Just nu befinner sig familjen på Solliden. Kronprinsessan 43:e födelsedag närmar sig med stormsteg men faktum är att de kickade igång familjesemestern på ett helt annat ställe.

Victoria och Daniel har gått på semester

I slutet av juni tog de nämligen sin nya båt till krogen Stallmästaregården, en bit från Haga slott.

Kronprinsessfamiljen fångades på en bild under besöket och prins Daniel bär en flytväst under armen. Troligtvis är det lyxbåten Nimbus 365 Coupé, som familjen köpte förra sommaren, som har tagit dem till Stallmästargården och nu kritiseras Victoria och Daniel återigen för att ha köpt en för dyr båt.

Utflykter med Estelle och Oscar

Båten kostar omkring 4 miljoner kronor och är anpassad för åtta personer, med sex kojplatser. Förra året gjorde kronprinsessfamiljen flera utflykter med båten. Bland annat till Kyrkesund, som ligger på nordvästra Tjörn.

Och trots att de alltid tar det säkra före det osäkra så är de förstås glada över att kunna röra sig fritt i ett vacker sommar-Sverige igen.

Foto: TT