Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel stoppas från att träffa barnen – Kates bestämda åsikt

29 nov, 2023, 05:00 

Kate sätter ned foten – barnen får inte vara med på stora festkvällen.

Annons

London slutar aldrig att förvåna en. Med sin massiva storlek, sin historia och kultur, har den kommit att bli en av världens mest besökta huvudstäder och alla områden har sin egen speciella charm.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Vilket London man själv upplevt varierar beroende på vem man frågar. Kanske är det Paddingtons vackra kanalen och lummiga parker som lockar, eller Kensingtons lyxiga shoppingmöjligheter.

För kronprinsessan Victorias och prins Daniels del vet vi i alla fall att ett kungligt äventyr väntar. I tre dagar kommer de att befinna sig i London och ha prins William och prinsessan Kate som värdar.

Annons
Prins William, prinsessan Kate, kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer att möta prins William och prinsessan Kate i London.

Daniels och Victorias stora kväll med Kate och William

Det blir ett fullspäckat schema för Victoria och Daniel, som dessutom blir de första utländska kungligheterna på många, många år som får äran att bevittna traditionen Royal Variety Performance på plats i Royal Albert Hall.

Där får den kungliga stjärnglansen celebert besök av storstjärnor i form av popgiganterna Cher, Paloma Faith och Rick Astley – som kommer att uppträda på den stora galan.

Enligt Tatler kommer Victoria och Daniel även få träffa artisterna bakom kulisserna innan eller efter spelningen. Med andra ord blir det ett otroligt stjärnmöte som samtliga sent kommer att glömma.

Annons

Barnen stoppas av Kate

Den som hade hoppats på att även få se prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis under galan blir dock besvikna. Enligt sajten Marie Claire kommer de i stället följa galan hemma i tv-soffan, trots att de själv ska ha uttryckt en önskan om att få vara med.

Och det är Kate som satt ned foten. Detta på grund av att barnen går i skolan dagen efter och behöver vara utvilade, redo att ta sig an en ytterligare dag i kunskapens tecken.

Prinsessan Charlotte, prins George och prins Louis
Prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis får dock stanna hemma.

Foto: TT

Annons